The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Primul Teaser Trailer Oficial

Fanii Twilight Saga au parte de un teaser trailer ce anunţă primul trailer oficial pentru Breaking Dawn Part 2.
Pe data de 26 Martie isteria Twilight va lua amploare, având în considerare că primul trialer oficial întreg va avea parte de premiera online.
Deşi mai e multă vreme până la premiera filmului, cei de la Summit se grăbesc de pe acum să stârnească curiozitatea celor ce aşteaptă cu nerăbdare Partea a doua pentru concluzia finală a mult anticipatul film Twilight Saga Breaking Dawn.

Studioul Summit Entertainment a fost achiziţionat de către Lionsgate, ceea ce face ca şi drepturile asupra francizei Twilight să treacă în posesia companiei Lionsgate.
Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, preşedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a menţionat că, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a înregistrat peste 2,5 miliarde de dolari în toată lumea la box-office, nu se va încheia odată cu lansarea ultimului film din serie, Breaking Dawn – Part 2.
Valoarea tranzacţiei ce a adus în posesia Lionsgate studioul independent Summit Entertainment s-a ridicat la 412,5 milioane de dolari, şi face ca Franciza Twilight să se alăture astfel anticipatei serii a celor de la Lionsgate, The Hunger Games, a cărei premieră va avea loc în România pe 23 Martie.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella-Edward Cullen.
După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viaţa, noi probleme şi noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir.
Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora.

Fan Made Poster

După naşterea Renesmee, familia Cullen adună alte clanuri de vampiri, cu scopul de a proteja copilul de la o acuzaţie falsă, care pune familia din nou în faţa clanului Volturi, pregătit pentru marea bătălie finală.
Regizat de acelaşi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 cu un buget aprozimativ de 131 milioane dolari, va avea premiera mondială începând cu data de 16 Noiembrie anul acesta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.