Vezi 5 Minute Din Filmul Sci-Fi De Acţiune LockOut Cu Guy Pearce

Urmăreşte şi tu 5 minute din filmul scifi produs de Luc Besson ce îl are în rolul principal pe Guy Pearce.
Filmul ce va fi lansat sub logo-ul companiei EuropaCorp, Lock-Out este bazat pe un scenariu scris şi gândit de Luc Besson, James Mather şi Stephen St.Leger, având un buget iniţial estimat la vreo 30 de milioane de dolari şi aşa cum am mai precizat anterior, arată impresionant pentru un film sci-fi cu un buget redus.

Dar pe de altă parte nu ar trebui să ne mire că se întâmplă asta, fiind vorba aici de un veteran al producţiilor cu buget redus care au devenit hit-uri internaţionale.
Luc Besson ne prezintă un film al cărui acţiune se desfăşoară undeva în jurul anului 2070, când personajul interpretat de Guy Pearce, un fost spion puţin cam arogant, ce a fost acuzat pe nedrept în trecut, şi are probleme cu autorităţile, este reabilitat pentru a salva fiica preşedintelui Emilie Warnock (Maggie Grace), dintr-o închisoare aflată pe orbită.
În închisoarea de maximă siguranţă din spaţiu, se desfăşoară o mică rebeliune a prizonierilor, ce tocmai au luat-o ostatică pe fiica preşedintelui.

Astăzi avem parte de un preview extins, 5 minute din filmul ce va avea premiera în Aprilie, şi care arată a fi plin de acţiune interesantă marca Luc Besson, ce cu siguranţă se va ridica la nivelul aşteptărilor fanilor.
Imaginile sunt din clipul care a fost prezentat ieri la WonderCon, şi scoate în evidenţă o scenă care îl implică pe personajul lui Guy Pearce într-o încăierare imponderabilă din închisoarea aflată pe orbită, ce este coordonată de o agenţie de pe Pământ.
Deşi trailerele anterioare sunt toate pline de acţiune, unele trailere internaţionale evidenţiază carisma lui Pearce şi raportul ce îl are cu caracterul lui Grace.
Acest clip prezintă mai multă acţiune atrăgătoare, ceea ce ne face să credem că filmul sci-fi Lockout este mai mult decât doar nişte explozii inutile în spaţiu.

Lock-Out are o distribuţie decentă, şi conţine multe nume internaţionale, printre care şi actori din locuri precum Serbia, Bulgaria şi Franţa în roluri secundare, dar pentru distribuţia principală are nume că Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James, Vincent Regan, şi evident Guy Pearce.
Lock-Out va ajunge în cinematografe începând cu data de 20 Aprilie.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.