Wrath Of The Titans: Monştri Mitologici În Trei Clipuri Noi Extinse

Zei răzbunători dezlănţuie armate impresionante de inamici mitologici în ultimele trei clipuri noi pentru aventura antică Wrath Of The Titans.
Primele trei clipuri ce sunt puternic orientate spre descrierea monştrilor mitologici din viitorul film Wrath of the Titans, au ajuns on-line şi dovedesc că filmul oferă într-adevăr o serie de monştri şi creaturi mitice impresionante.

În aceste trei clipuri se pune accentul pe demoni războinicii cunoscuţi sub numele de Makhai şi Chimera aşa cum co-scenaristul David Leslie Johnson îi descrie şi un clip cu imagini spectaculare în care Zeus (Liam Neeson) încearcă să facă pace cu Hades, fratele său corupt (Ralph Fiennes), astfel încât aceştia să lupte împreună împotriva Titanilor.
Cei mai importanţi actori din Clash Of The Titans revin pentru un al doilea tur de haos şi fantezie a mitologiei greceşti în Wrath, deşi au avut loc schimbări semnificative în faţă camerei de filmat cât şi în spatele ei, inclusiv un nou regizor în persoana lui Jonathan Liebesman (Battle Los Angeles), precum şi a scenariştilor producţiei David Leslie Johnson şi Dan Mazeau.

Pe baza acestor imagini preliminare, Wrath Of The Titans revine în forţă ca un film solid, plin de efecte speciale, beneficiind de un aspect estetic nou, puţin mai dur decât predecesorul său, cu mult mai multă acţiune.
În timp ce filmul este post-convertit vizual la formatul 3D, regizorul Liebesman a declarat în trecut că a regizat coregrafia filmărilor cu a treia dimensiune în minte.
Filmul reia acţiunea la zece ani după primul film, atunci când viciosul Zeu Hades (Ralph Fiennes) conspiră cu Ares (Edgar Ramirez), pentru eliberarea lui Kronos şi restului Titanilor încarceraţi, cu scopul de a-l răsturna pe Zeus (Liam Neeson) şi a dezlănţui iadul pe Pământ.

Perseu (Worthington), trebuie să îşi lase viaţa liniştită pe care o duce şi să îmbrace din nou hainele de erou pentru a-şi salva tatăl din Underworld şi să-i înfrângă pe Titani odată pentru totdeauna.
În nouă să aventură, Perseus îi are alături pe războinica Andromeda (Rosamund Pike), fiul lui Poseidon, semizeul Argenor (Toby Kebbell) şi pe zeul decăzut Hefaistos (Bill Nighy).

În regia lui Jonathan Liebesman, cu un scenariu scris David Johnson (Red Riding Hood) Wrath Of The Titans va ajunge în cinematografe începând cu data de 30 Martie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.