The Avengers – Cei Mai Tari Super Eroi În 5 Clipuri Noi Şi 3 Spoturi Tv

Vezi şi tu 5 trailere şi 3 clipuri noi din cel mai îndrăzneţ proiect realizat vreodată de Marvel, filmul ce-i adună într-o super echipă pe Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow şi Hawkeye.
Probabil cel mai aşteptat film din acest an, şi cel mai îndrăzneţ proiect realizat vreodată de către cei de la Marvel, se apropie de marea lansare mondială şi odată cu valul enorm de imagini şi clipuri lansate în campania promoţională, ce efectiv au inundat internetul, vine şi speranţa că regizorul Joss Whedon va aduce în cinematografe un film demn de numele ce îl poartă.

În acest moment, nu există motiv bine întemeiat pentru majoritatea cinefililor de a nu vedea filmul celor de la Marvel, The Avengers, fiindcă aici fie eşti fan al cărţilor de benzi desenate şi vrei să vezi acest eveniment cinematografic, fie încă nu ai auzit de acest proiect măreţ sau despre toate filmele anterioare ale caracterelor din poveste, care ne-au condus la acest eveniment.
Cu toate acestea, rămân cei care nu sunt încă convinşi că regizorul Joss Whedon, şi distribuţia de excepţie vor face din The Avengers blockbuster-ul anului 2012.

Pentru toţi acei care sunt încă suspicioşi, avem astăzi 5 trailere noi şi 3 clipuri ce încearcă să vă explice cât de cât ceea ce înseamnă The Avengers şi de ce ar trebui să mergeţi să îl vedeţi în cinematografe începând cu data de 4 Mai.
În principiu, nu ar mai rămâne multe cuvinte de spus despre acest proiect, ultimul trailer Avengers dezvăluind destul de multe din povestea filmului, iar unele secvenţe destul de epice sunt pline de acţiune.
Spoturile şi clipurile dovedesc că Joss Whedon a reuşit să încropească unele momente destul de intense în ceea ce priveşte acţiunea filmului şi a captat bine relaţiile tensionate dintre caractere.

Dacă încă nu ştiţi, în The Avengers, Loki, fratele vitreg izgonit a lui Thor, vrea să distrugă Pământul, şi Nick Fury un agent super-secret S.H.I.E.L.D, adună o echipă de super eroi cu puteri extraordinare, care împreună trebuie să îl oprească pe Loki.
Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente în The Avengers , au fost contactate fiecare în parte de către organizaţia S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics), o agenţie fictivă de spionaj şi de aplicare a legii menţionată deseori în benzile desenate şi amplasată în universul Marvel, ce îi va uni pe toţi super eroi sub o singură forţa, The Avengers, organizaţie ce va lupta pentru binele umanităţii şi pentru a combate ameninţările globale.

Super producţia The Avengers va ajunge în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 4 Mai 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.