The Expendables 2 : Toată Echipa De Acţiune În 12 Postere Noi!

Fanii mega filmului cu distribuţie de milioane, pot să vadă aici, cele 12 postere noi oficiale, lansate astăzi, pentru fiecare star din anticipatul film de acţiune The Expendables 2.
Şi dacă mai era ceva de adăugat la această continuare de succes a filmului The Expendables, cu siguranţă aceste 12 postere vor complecta tot ceea ce până acum ar fi trebuit să ştiţi despre mega producţia ce adună toate starurile de acţiune din trecut, într-o singură peliculă ce va încălzi atmosfera în această vară.

Probabil în prima campanie oficială ce începe astăzi, pagina oficială a filmului The Expendables 2, a lansat pe internet 12 postere ce vorbesc de la sine şi care ne reamintesc de ce filmul va fi un blockbuster ce se va ridica la nivelul distribuţiei.
Sincer, aproape fiecare membru al echipei Expendables 2 arată destul de bine pe cont propriu, neluând în considerare fără micile retuşuri şi fotografiile în alb şi gri, plus ceva scântei, este suficient să spunem că deocamdată acestea se califică ca unele dintre cele mai bune postere de promovare pe care le vedem pentru filmele verii 2012.


Jason Statham

Bruce Willis

Chuck Norris

Dolph Lundgren

The Expendables 2 cu siguranţă va aduce pe ecrane o serie de celebrităţi care vor eclipsa orice scenariu va avea filmul şi dacă nu va aduce lumea în cinematografe pentru acţiune, cu siguranţă o va aduce pentru distribuţia rară pe care a adunat-o într-un singur film.
Simon West regizează acest al doilea film Expendables, cu un scenariu scris de Stallone, David Agosto, Ken Kaufman şi Wenk Richard.
Sylvester Stallone a co-scris şi regizat primul film, care chiar a dat roade bune utilizând toate numele starurilor de acţiune pe care Stallone le-a adus în acest proiect.
Primul film The Expendables a obţinut aproape 275 milioane dolari în întreaga lume, împotriva faptului că a avut parte de un buget de producţie de 100 milioane dolari şi deocamdată, este imposibil de spus dacă acest sequel va reuşi să facă acelaşi truc.


Jean Claude Van Damme

Jet Li

Liam Hemsworth

Randy Couture

În aşteptarea unui trailer „hot” care să ne aducă noi imagini despre complotul filmului şi puţin mai multă acţiune decât în primul teaser trailer oficial, Sylvester Stallone alăturări de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis, Nan Yu şi Arnold Schwarzenegger, vor arunca în aer tot ce se poate exploda şi vor încălzi ţevile armelor în această continuare a filmului The Expendables.
The Expendables 2, regizat de Simon West sună ca şi cum suntem pe cale de a vedea o continuare mai bună, şi mai mare atunci când filmul se va lansa în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 17 August 2012.


Sylvester Stallone

Terry Crews

Nan Yu

Arnold Schwarzenegger

4 comentarii

  1. ultimele scene din film ar fi trebuit sa fie cu chuck norris, doar el ii poate salva pe toti 🙂 dupa care salveaza lumea si ai omora pe toti baietii rai 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.