Faceţi Cunoştinţă Cu Alter-Egoul Robotic Al Lui Michael Fassbender Din Prometheus

Alter-Egoul robotic al lui Michael Fassbender din filmul regizat de Ridley Scott, devine o marcă distinctivă pentru acest proiect sci-fi, care trebuie să recunoaştem că devine din ce în ce mai interesant şi asta doar datorită campaniei publicitare extinse.

În urmă cu câteva săptămâni Fox a început să lanseze o serie de spoturi video de promovare menite să extindă interesul fanilor şi cunoştinţele noastre despre lumea fictivă a lui Ridley Scott din noul său film Prometheus.
Primul video l-a prezentat pe personajul interpretat de Guy Pearce, mogulul industrial Peter Weyland cu un discurs despre viitorul companiei ce va schimba faţa pământului pentru totdeauna, pe când al doilea a fost o doar o foarte scurtă introducere a androidului David interpretat de Michael Fassbender.
Campania promoţională pentru Prometheus s-a dovedit a fi destul de eficientă pentru a genera multă vâlvă în jurul filmului, campanie ce a adus şi o galerie de imagini senzaţionale, făcând filmul unul din cele mai aşteptate producţii science fiction ale anului 2012.

Astăzi avem parte de un nou videoclip, unul ce ne aduce spre evaluare o descriere mult mai amănunţită a androidului David, care se pare va avea un rol extrem de important în Prometheus.
Spotul promoţional este extrem de bine realizat, luând în considerare că face parte dintr-o campanie promoţională pentru un film, este aproape de a fi un subiect separat pentru un alt sequel al producţiei şi arată ca un spot video mai vechi, menit să ne explice pe îndelete tot ce este de aflat despre personalitatea lui David, despre interesele lui şi despre ceea ce gândeşte el.
Performanţa uimitoare pe care Fassbender o expune în acest clip, este pe cât de credibilă pe atât de bine realizată şi nici nu ar fi trebuit să ne îndoim de calităţile actoriceşti ale actorului, care după rolul din Shame, este perfect ca şi Android, care scoate în evidenţă complexitatea eticii emoţionale întruchipata de o posibilă astfel de invenţie.

Având în vedere că cei mai multe dintre noi, încă mai suntem bântuiţi de amintirea androidului Ash din filmul original Alien, aşteptăm cu nerăbdare să vedem modul în care Androidul David poate deveni periculos şi chiar terifiant, recunoscând că acesta etalare de cuminţenie exemplară din acest nou clip, ascunde cu siguranţă ceva mai mult decât putem observa la prima vedere.

Nu în ultimul rând, acest clip ne aminteşte într-un fel de celebrul HAL 9000, calm şi enigmatic, şi inevitabil ne întrebam dacă Kubrick ar mai fi fost încă în viaţă şi ar fi folosit tehnologia secolului 21, ar mai fi realizat oare o altă capodoperă Science Fiction?

4 comentarii

 1. Kubrick ar realiza cu siguranta niste grozavii daca ar mai fi in viata.
  Si Fassbender chiar ca e talentat, mai ales in clipul asta 🙂

 2. OH MY GOD!!!!
  Cat de tare poate fi.
  Serios, e senzational de fain.
  Prevad un succes imens pentru Prometheus dar si pentru Fassbender.
  Joaca impecabil 🙂

  Nu cred ca s-ar mai descurca Kubrick in multitudinea din ziua de azi, s-ar pierde in neant!
  Si-a etalat talentul la vremea lui.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.