Filmul Sci-Fi Prometheus Într-o Galerie Impresionantă De Imagini Noi

O impresionantă galerie de imagini din filmul Prometheus, productie ce marchează revenirea regizorului Ridley Scott la universul Alien, ne dezvăluie secrete nebănuite despre echipa de exploratori spaţiali.
Învăluit într-un un mister total pentru multă vreme, noul proiect al regizorului Ridley Scott a fost mai mult decât un secret pentru mai toţi fani care sperau la o continuare a seriei de filme Alien, dar care s-a dovedit a fi până la urmă un cu totul alt film original, cu legături adânc înfiripate în universul filmului creat de Scott şi care a devenit un clasic sci-fi.
Întoarcerea lui Ridley Scott la genul sci-fi, gen care i-a definit cariera cu mult timp în urmă, i-a oferit posibilitatea regizorului să exploreze din nou universul ce l-a creat în 1979 cu primul film Alien.
Campania promoţională pentru Prometheus s-a dovedit a fi destul de eficientă pentru a genera multă vâlvă în jurul filmului sci-fi regizat de Ridley Scott, campanie ce vine astăzi cu o galerie mare de imagini din acest viitor film sci-fi, făcându-l unul din cele mai aşteptate filme science fiction ale anului 2012.

Misterul ce învăluie producţia Prometheus, a dat bătaie de cap fanilor încă de când proiectul a fost anunţat, dar care deopotrivă a adus nebunia speculaţilor la maxim odată ce Ridley Scott a început să dezvăluie frânturi din complotul producţiei, care au culminat cu ultima campanie virală, ce NU dezvăluie foarte mult din secretele esenţiale ale filmului, dar care stârneşte destulă agitaţie în jurul imagini ce prezintă o hartă stelară şi a ultimului clip viral despre un android (Michael Fassbender) construit de Weyland Corporation.
Prometheus pare a fi de departe cel mai ciudat şi cel mai interesant blockbuster science-fiction al anului 2012 şi probabil nu are bugetul unor filme ca The Avengers sau The Dark Knight Rises, dar va fi aproape mai mult ca sigur cel mai ciudat şi misterios proiect science fiction din ultimii ani.
Ridley Scott a subliniat de mai multe ori în trecut că Prometheus va avea la bază unele idei destul de tulburătoare, şi concepte filosofice, nu doar în ce priveşte evoluţia omenirii, dar şi destinaţia noastră ca şi specie.

Filmul Prometheus are o distribuţie solidă, cu Charlize Theron, Idris Elba, Noomi Rapace, Michael Fassbender şi Logan Marshall-Green ce formează un grup de astronauţii angajaţi într-o călătorie palpitantă în cele mai întunecate colţuri ale universului, în căutarea de indicii ce ar putea explica originile omenirii pe Pământ.
Evenimentele iau o întorsătură neaşteptată atunci când exploratori spaţiului cosmic descoperă lucruri ce nu au fost menite să fie descoperite, începând cu titlul filmului de origine mitologică, culminând cu lupta pentru supravieţuire ce se leagă în final de misiunea lor de a păstra însăşi existenţa omenirii.
Epopeea science fiction Prometheus, va începe să ruleze în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 8 Iunie.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.