Filmul SciFi Battleship În Primul Clip Ce Prezintă Dronele Invadatoare

Primul clip din filmul scifi Battleship, adaptare după jocul clasic cu acelaşi nume, ne prezintă dronele extraterestre ce distrug o bază militară americană aproape în totalitate, demonstrând încă odată de ce filmul regizat de Peter Berg seamănă izbitor cu Transformers.
Dacă nu aţi şti că există acest film intitulat Battleship şi v-am fi spus că acest clip este un spin-off Transformers cu siguranţă a-ţi crede acest lucru.

Nu putem spune că am fi dezamăgiţi de acest nou clip pentru Battleship, dar asemănarea cu celebra franciză Transformers este destul de evidentă pentru oricine, în ciuda faptului că efectele speciale sunt destul de bine realizate şi subiectul pare a fi unul interesant dacă nu ar avea aceeaşi temă cu franciza Transformers.
Este destul de trist să vedem cât de mult încearcă regizorul Peter Berg să realizeze un film gem Michael Bay.
Deşi Berg are talentul necesar de a fi mai mult decât doar un imitator, acest film aduce argumente solide vizuale de a ne îndoi de acest lucru.
Audienţa în general a fost dezamăgită deja încă de la anunţarea proiectului, în principiu de modul în care regizorul a văzut noţiunea de adaptare a jocului, un joc care pare a avea puţine în comun cu intriga filmului, iar multă lume s-a întrebat de ce cei de la Universal s-au deranjat cu achiziţionarea licenţei, când puteau liniştiţi să intituleze filmul oricum altcumva decât Battleship.

Dacă încă nu ştiaţi, Peter Berg produce şi regizează filmul Battleship, ce se pretează a fi o epopee scifi de acţiune şi aventură, care se desfăşoară în largul oceanelor, unde se pare că planeta noastră duce o luptă pentru supravieţuire împotriva unei forţe mult superioare.
Se pare că Universal şi Peter Berg au cheltuit aproximativ 200 milioane de dolari pe filmul Battleship care în mod specific seamănă cu jocul original ce avea ca scop principal găsirea locaţiei duşmanului şi distrugerea lui înainte ca acestea să te distrugă pe tine.
Filmul ar trebui să portretizeze o luptă asemănătoare, unde în ciuda tehnologiei extraterestre, oamenii nu sunt copleşiţi şi pot de fapt să reprime ameninţarea invadatorilor pe o varietate de fronturi.

În ciuda scepticismului care se învârte în jurul acestei producţii, sperăm că Battleship va fi o peliculă distractivă cu un subiect ce va încadra producţia între succesele majore din acest an.
Filmul regizat de Peter Berg are în distribuţie nume ca Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Rihanna şi starul internaţional Liam Neeson făcându-şi apariţia în cinematografe începând cu data de 18 Mai 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.