Game Of Thrones Sezonul 3 Primeşte Undă Verde De La HBO

După ce a întrecut toate aşteptările producătorilor cu ratingurile pentru premiera Sezonului 2 ​, HBO a anunţat că serialul de televiziune Game Of Thrones va avea parte şi de sezonul 3 şi chiar mai departe.

Fiind pe val, nici nu mai miră pe nimeni că premiera Sezonului 2 ​​pentru Urzeala Tronurilor ce are 10 episoade, a adus ratinguri record, iar HBO nu a avut nici o reţinere atunci când i-a reasigurat pe David Benioff şi DB Weiss că adaptarea romanului Cântec De Gheaţă Şi Foc va merge mai departe.
După ce primul episod din Urzeala Tronurilor Sezonul 2 a avut premiera, audienţa fiind de 3,86 de milioane de telespectatori, fanii au fost conştienţi că un Sezon 3 este inevitabil, iar producătorii serialului au anunţat deja că au planuri măreţe pentru sezonul 3, 4 şi chiar mai departe.
HBO a anunţat astăzi că va continua cu serialul pentru Sezonul 3, dar producătorii ştiu de fapt ce au de gând să facă pentru sezoanele 3 şi 4, având în vedere că cele 10 episoade pe sezon par să nu cuprindă toate elementele din al doilea roman Încleştarea Regilor al lui George RR Martin din seria Cântec De Gheaţă Şi Foc, lăsând fanii să se întrebe cum vor arăta sezoanele ulterioare ştiind că materialul are o lungime extinsă.

Iată ce a declarat producătorul executiv DB Weiss despre modul în care vor să se ocupe de Urzeala Tronurilor Sezonul 3 şi 4:
„Ei bine… cartea Iureşul Săbiilor este prea lungă pentru a încăpea într-un singur sezon. Şi după cum cititorii ştiu Festinul Ciorilor şi Dansul Dragonilor au loc în aproximativ aceeaşi perioadă de timp, aşa că va trebui să le combinăm cumva. Planul este să acordăm posibilitatea de a vedea cât mai multe sezoane, ca să avem ocazia să spunem povestea întrega, pentru a face dreptate cărţilor lui George„.

NemiraContinuând, producătorul executiv David Benioff merge şi mai departe în a explica abordarea pentru adaptarea seriei de cărţii a lui George RR Martin la televiziune:
-„Noi nu ne gândim la serialul nostru ca la o adaptare carte cu carte, ci mai degrabă ca o adaptare a întregii serii de cărţii a lui George. Cu alte cuvinte, în mintea noastră sezonul doi nu este Încleştarea Regilor ci este al doilea sezon de adaptare a seriei întregi Cântec De Gheaţă Şi Foc.”

Din ceea ce Benioff şi Weiss spun despre planurile lor de viitor pentru serialul Urzeala Tronurilor, ar trebui să fim foarte încântaţi de aventurile ce se anunţă iminente în Westeros, iar intenţia producătorilor de a spune întreaga povestea scrisă de George RR Marin mai degrabă decât să menţină un roman pe sezon, pare o utilizare destul de inteligenţă pentru fanii seriei scrise, care nu ar trebui să fie îngrijoraţi de absenţa unor scene importante în adaptarea pentru micul ecran.
Pentru cei ce nu au citit cărţile sau nu ştiu mai nimic despre materialul sursă pentru acest serial, trebuie să ştie că serialul încearcă să rămână cât mai fidel viziunii lui George RR Martin, pe cât posibil, fără a edita materialul de 1000 de pagini pentru a se potrivi în zece episoade de 1 oră fiecare.

Şi dacă ratingurilor pentru Urzeala Tronurilor vor continua să crească, nu există nici o îndoială că Weiss şi Benioff vor reuşi să spună întreaga poveste din Un Cântec De Gheaţă Şi Foc indiferent de câte sezoane este nevoie.

Nemira

15 comentarii

 1. Filmarile sezonului 3 incep la inceputul lunii iulie va spun cu exacitate pt ca fac parte din figuratie.locuiesc in Belfast (northern irland). Aici se filmeaza o parte din fiecare sezon .va fi gata probabil in aprilie 2013 . Din cauza ca serialul de fantezie e scump si f costisitor nu se poate filma mai mult de un sezon pe an. Si tot din aceasta cauza un sezon are doar 10 ep. Gabriel

 2. Luand in considerare ca inca nu au inceput filmarile, Sezonul 3 Game Of Thrones e programat sa ajunga pe ecrane doar in Aprilie 2013.

 3. Filmarile pentru Sezonul 3 inca NU au inceput, dar odata ce vor aparea primele stiri despre distributie si filmari, vom avea cu siguranta un articol.
  Asta inseamna ca trebuie sa mai treci pe aici din cand in cand 🙂

 4. Ahh ce fain s-a terminat, exact cand era mai intersant 🙂
  SUperb serial, asteptam urmatoarele sezoane.
  Cat mai multe 🙂

 5. Deocamdata e clar ca vom vedea sezonul 3 si 4, mai incolo nu se stie.
  Important e ca le vedem si pe astea.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.