G.I. Joe 2 : Retaliation Lansează Primele Postere Uimitoare

G.I. Joe 2 : Retaliation Lansează Primele Postere Uimitoare

Producţia regizată de Jon Chu, G.I. Joe 2 Retaliation lansează o serie de postere ce speră să convingă fanii că această continuare merită luată în serios şi că acţiunea filmului şi scenariul sunt foarte apropiate de susrsa originală G.I.Joe.

În ciuda faptului că a avut un start destul de slab în 2009 cu filmul regizat de Sommers G.I.Joe: Rise of Cobra, franciza producţiei live-action G.I. Joe pare să ia avânt înspre direcţia corectă, cu această nouă încercare din această vară. Atunci când fanii au auzit pentru prima dată că regizorul filmului Justin Bieber: Never Say Never, Jon Chu va prelua cârma următoarei producţii GI Joe, reacţia colectivă a fost destul de dură, chiar şi cei mai generoşi fani fiind oarecum sceptici.

Apoi a venit vestea că Chu şi echipa de producţie va schimba dramatic distribuţia, conceptul francizei şi va încerca o abordare mai fidelă conceptului original G.I. Joe.
Decizia regizorul Jon Chu de a include mai multe personaje preferate de fani şi abandonarea conceptului iniţial Rise Of Cobra odată cu plecarea regizorului Stephen Sommers, care avea o abordare mai siropoasă a seriei, se pare că aduce în primul rând aprecierea fanilor şi mai apoi succesul mult aşteptat al francizei.
G.I. Joe Retaliation va menţine continuitatea narativă a filmului precedent Rise of Cobra, în măsura în care intriga îl implică pe Comandantul Cobra, alături de maleficul spion Zartan (Arnold Vosloo), care s-a înfiltrat cu succes în eşaloanele superioare ale guvernului Statelor Unite, şi care emite un ordin de desfiinţare a unităţilor speciale G.I.Joe şi unul neoficial de eliminare definitivă a tuturor membrilor săi.
Cei care supravieţuiesc atacului surpriză, decid împreună să recurgă la represalii împotriva forţelor Cobra, cu ajutorul generalului Joe Colton (Bruce Willis), un adevărat erou american.

În plus faţă de noua achiziţie a personajului interpretat de Bruce Willis, G.I.Joe 2 Retaliation îl aduce la bord pe Dwayne Johnson (Fast Five) pentru rolul Roadblock şi Ray Stevenson ca Firefly.
Desigur Ray Park şi Byung-Hun Lee se întorc la versiunile îmbunătăţite ale personajelor Snake Eyes şi Storm Shadow, alături de starleta filmelor de acţiune Elodie Yung şi Adrianne Palicki, în rolurile Jinx şi respectiv Lady Jaye.
Channing Tatum se întoarce şi el pentru rolul Duke, deşi doar pentru câteva secvenţe scurte, prezentate la începutul filmului.

Judecând după multitudinea de trailere scurte şi spoturi TV, scenarişti filmului Zombieland, Rhett Reese şi Paul Wernick, au creat un scenariu viabil pentru continuarea GI Joe, film ce ar putea deschide calea unei continuări pentru regizorul Chu, şi probabil posibilitatea de a produce un film cu acţiune antrenantă şi ingenios construită, fie că este o vorba de o luptă cu nişte ninja pe un munte abrupt, fie că e vorba de personaje îndrăgite din universul G.I. Joe, ce au fost reinventate special pentru acest al doilea film din franciză.

Toate acestea combinate cu tonul modernist al abordări cinematografice, dau semne timpurii că G.I. Joe Retaliation va fi un potenţial blockbuster de vară , care redă, de această dată în mod corect, materialul sursă al anilor ’80.

G.I. Joe: Retaliation va ajunge în cinematografe începând cu data de 29 Iunie 2012.

2 comentarii

  1. Costume reale de data asta.
    Nu ca cele de vinil sau piele neagra folosite în primul film.
    Snake Eyes fara buzele si cu o casca originala.
    Un Comandant Cobra care nu arata ca un experiment nereusit.
    Deocamdata arata bine.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.