Gina Carano Va Juca În Fast & Furious 6 Alături De Dwayne Johnson

Gina Carano Va Juca În Fast & Furious 6 Alături De Dwayne Johnson

Protagonista thriller-ului de acţiune Haywire, a primit un rol în Fast And Furious 6 astfel confirmând că debutul pe marele ecran al fostei luptătoare MMA Gina Carano, îi va aduce o carieră de succes în filmele de acţiune.

Steven Soderbergh a ajutat mult la lansarea carierei fostei luptătoare MMA (Arte Marţiale Mixte) Gina Carano ca şi star pentru filmele de acţiune, atunci când el şi Lem Dobbs au realizat personajul din filmul de acţiune Haywire construindu-l efectiv în jurul realismului de care actriţa dădea dovadă în luptele reale. După premiera acestui film, s-au auzit tot felul de zvonuri despre posibile viitoare producţii pentru Carano, iar succesul şi criticile favorabile au plasat-o pe actriţă în topul celor mai realiste artiste ce se află pe piaţă momentan.
Acum că toată lumea a văzut ce poate să facă, fosta luptătoare se pare că este în măsură să preia frâiele unui rol mai mare şi să se alăture unei din cele mai mari francize de acţiune.
Ea a primit la scurtă vreme de la lansarea lui Haywire partitura centrală în In The Blood, un alt thriller în care Gina va porni într-o vendetă personală, însă nu înainte de a filma pentru mult aşteptatul Fast 6, unde va deţine din câte se pare rolul unui agent din Serviciul de Securitate Diplomatic aflat sub conducerea personajului interpretat de un alt fost luptător devenit actor, Dwayne Johnson, ea fiind singura femeie din echipajul de agenţi guvernamentali.

Gina CaranoGina CaranoGina Carano

Carano este deocamdată în negocieri intense pentru a juca alături de Paul Walker, Dwayne Johnson şi Vin Diesel, însă după ce a învins tipi ca Channing Tatum şi Michael Fassbender în Haywire nu credem că va avea probleme în a primi un asemenea rol în Fast & Furious 6.
Încă nu a fost dezvăluit pe deplin rolul pe care Carano îl va juca, iar speculaţiile au început să apară, având în vedere că potrivit unor declaraţii anterioare ale lui Johnson, continuările francizei cu numerele 6 şi 7 vor fi realizate separat, în Marea Britanie şi Germania, iar filmările urmează să înceapă în curând, The Fast And the Furious 6 urmând să fie lansat pe 24 Mai 2013.
Regizorul filmului va fi acelaşi Justin Lin, cel care s-a ocupat de ultimele trei continuări ale seriei, după un scenariu de Chris Morgan.  După filmările pentru Fast & Furious 6, Carano va face In The Blood, thriller în care va porni într-o vendetă împotriva celor care i-au răpit soţul, un alt film gen Haywire pentru care Carano a semnat deja un contract cu ceva timp în urmă.
Fast And Furious 6
va continuea povestea bandei de super şoferi, conduşi de actorii Paul Walker şi Vin Diesel, care scapă de lege în timp ce plănuiesc şi pun în practică diferite jafuri în întreaga lume.
Dwayne Johnson (Luke Hobbs) care a debutat în Fast Five, este un agent al Serviciului de Securitate Diplomatic ce este însărcinat cu aducerea celor doi protagonişti în faţa justiţiei.

Gina Carano

Gina Carano a părăsit arena MMA, după ce a fost bătută cu sălbăticie în August 2009 de către campioana actuala Cristiane „Cyborg” Santos, de atunci jucând doar câteva roluri minore, Haywire fiind primul film major în care fosta luptătoare apare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.