Looper Şi Primul Trailer Oficial Pentru Filmul Sci-Fi Cu Bruce Willis

Looper Şi Primul Trailer Oficial Pentru Filmul Sci-Fi Cu Bruce Willis

În Primul trailer oficial pentru thrillerul SF Looper, Joseph Gordon-Levitt încearcă să omoare o dublură a lui venită din viitor interpretată de Bruce Willis.

Pentru cei ce aud prima oară de acest proiect, ar trebui precizat că un film cu o asemenea premiză şi un complot misterios ca cel din Looper, nu s-a mai văzut demult, iar faptul că Joseph Gordon-Levitt joacă rolul unui asasin plătit ce călătoreşte în timp pentru a duce la bun sfârşit contractele unor gangsteri din viitor, şi care se va întâlni cu el însuşi într-o versiune mai în vârsta, sună fantastic de interesant.

Looper

Filmul Looper este noul film al uimitorului scenarist şi regizor Rian Johnson (Brick, The Brothers Bloom), ce ne prezintă munca unui asasin plătit ce lucrează pentru gangsteri din viitor care folosesc călătoria în timp ca pe o modalitate de a-şi acoperi urmele, având în distribuţie staruri ca Joseph Gordon-Levitt , Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, şi Jeff Daniels.
Thrillerul futurist are loc într-o lume în care există o modalitate de a călători în timp, dar că această tehnologie este folosită pe piaţa neagră.
Atunci când un gangster sau un şef al mafiei vrea să omoare pe cineva, trimite datele ţintei prin intermediul unei maşini a timpului cu 30 de ani în trecut, unde un criminal plătit interpretat de Joseph Gordon-Levitt, face toată treaba murdară.

Lucrurile merg fără probleme, şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) duce o viaţa fără probleme, bani destui şi mult confort, asta până când viitorul Joe (Bruce Willis) este trimis în trecut pentru a fi ucis.

Cu realizări anterioare minunate, aceasta este prima încercare a regizorului Johnson de a face un film science fiction care arată destul de bine având în vedere că opiniile unor critici de la o proiecţie timpurie privată a filmului, au fost destul de entuziaste, făcând comparaţie cu unele titluri cum ar fi producţia lui Duncan Jones Moon, în ceea ce priveşte bugetul modest şi complotul inteligent dotat cu divertisment sci-fi.

Looper Poster

Există o probabil un gram de suspiciune ale primelor imagini, ce seamănă cu ale unui film cu buget redus, iar aspectul unor scene şi peisajul amestecat cu unghiuri neobişnuite, aminteşte de muncă lui Johnson la filme precum Brick şi într-o mică măsură The Brothers Bloom.

Dar toate acestea combinate cu o distribuţie bună, alături de Emily Blunt, Jeff Daniels, Paul Dano şi Garret Dillahunt, parcă i-ar oferi filmului Looper o premiză interesantă, plină de acţiune, provocând fanii genului Sci-fi.

Filmul sci-fi Looper scris şi regizat de Rian Johnson, produs de Ram Bergman şi James D. Stern va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 28 Septembrie 2012.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.