Need For Speed​​ Va Deveni Un Film Pentru Marele Ecran - Vezi Un Trailer Regizat De Michael Bay

Need For Speed​​ Va Deveni Un Film Pentru Marele Ecran – Vezi Un Trailer Regizat De Michael Bay

Una dintre cele mai de succes francize de jocuri din toate timpurile Need For Speed, este pe cale de a face o cursă fantastică direct pe marele ecran.

Need for Speed ​​este o franciză condusă de Electronic Arts care a realizat jocuri începând din 1994, iar acum DreamWorks este posibil să cumpere drepturile celebrului joc cu curse de maşini pentru o versiune de film scris şi produs de John şi George Gatins.
John a scris anterior Real Steel, Hardball şi momentan lucrează la viitorul film al lui Robert Zemeckis, Flight, în timp ce George a produs She’s Out Of My League.
Recent au apărut zvonuri despre această nouă afacere, zvonuri ce spun că viitorul film îl va avea pe John Gatnis producător pentru un scenariu scris de data aceasta de George.
Deocamdată nu există nici un detaliu exact despre ce versiunea a jocului va fi vorba în această adaptate în mod specific, ţinând cont că există aproximativ 20 de versiuni ale jocului, cu diverse teme, cum ar fi cursele de cross country, curse de stradă, maşini de vacanţa, etc, sau dacă se va folosi doar titlul francizei şi recunoaşterea numelui creat pentru o poveste complet nouă.

Cea mai recentă versiune a jocului intitulată Need for Speed: The Run, a avut parte de o prezentare pompoasă, cu un trailer regizat de însuşi Michael Bay (Transformers), care a lucrat în trecut la multe filme cu cei de la DreamWorks.
Deoarece această poveste este încă în dezvoltare, va fi interesant de văzut cum se va distinge Need For Speed ​​de celelalte filme de succes cum ar fi Fast And Furious, care au de a face, mai mult sau mai puţin, tot cu cursele de maşini, realizând cam tot ceea ce se putea realiza din punct de vedere vizual.
Ca să nu mai spunem că Fast And Furious va continua cu încă două filme deja programate.

Crezi că Need for Speed ​​este o franciză destul de mare pentru a justifica un film?
Crezi că va fi vreo diferenţă între Need For Speed şi Fast and Furious?
Şi în final iată trailerul regizat de Michael Bay care vă dă o idee despre cum speră cei de la DreamWorks că va arăta un film Need For Speed.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.