Primele Imagini Oficiale Din Django Unchained Cu Jamie Foxx, Christoph Waltz, şi Leonardo DiCaprio

După ce am văzut primul poster oficial şi primele imagini de pe platoul de filmare cu Christoph Waltz, iată că a venit momentul primelor imagini oficiale cu Leonardo DiCaprio şi Jamie Foxx în producţia lui Tarantino intitulată Django Unchained.
Probabil cel mai aşteptat film de anul acesta rămâne Django Unchained, producţia ce aduce o abordare nouă pentru controversatul regizor, şi care până în momentul de faţă s-a dovedit a fi o producţie de calibru, cu o distribuţie ce este incontestabilă.

Atunci când primele zvonuri despre faptul că următorul film al lui Quentin Tarantino va fi o abordare western cu o tentă de răzbunare a unui sclav eliberat ce transformă povestea într-o cruciadă personală ce datează dinaintea Războiul Civil, reacţiile au fost imediat pe măsură, iar controversele au împărţit comentatorii în două, uni susţinând ideea, alţii respingând-o.
Django însuşi, câştigătorul unui Oscar Jamie Foxx, a declarat într-un interviu recent, că alter ego-ul său de pe ecran va fi ca o abordare între Shaft şi Man with No Name (Clint Eastwood).
Având în vedere că subiectul sclaviei este o problemă greu digerată în filme majore la Hollywood, mai ales cu un director alb la cârmă, actorul de culoare Jamie Foxx spune că în ciuda umorului fără margini al lui Tarantino, plantaţia stăpânului de sclavi Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) fiind intitulată Candyland iar personajul lui Waltz se numeşte Dr. King, filmul are maturitatea necesară atunci când abordează istoria cu partea ruşinoasă a Americii:
Jamie Foxx a declarat:
„Există un mod interesant în care Tarantino a creat dialogurile pentru caractere din film, felul lor de a vorbi unul cu altul este inovator. Nu aţi mai auzit aşa ceva. Aţi văzut filmele care tratează sclavia, fie ele western sau alt gen, dar niciodată nu aţi văzut un western cu un asemenea limbaj. Este pur şi simplu … wow.”
Aceste prime imagini sunt edificatoare pentru cele trei personaje care vor aduce savoare filmului şi faptul că fanii sunt încântaţi de ideea producţiei, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce se va întâmpla atunci când aceste personaje se vor ciocni în film, care a fost descris anterior ca un popcorn 100% pur şi un adevărat film de răzbunare.

În plus, iată că îl vedem şi pe Leonardo DiCaprio în hainele personajului negativ Calvin Candie şi trebuie să recunoaştem că nu este exact cum ne aşteptam.
Credeam că vom vedea un personaj negativ rău, plin de tăieturi ciudate, cu nişte haine murdare, în schimb Leonardo pare să aibă o abordare diferită pentru acest rol, una ce se apropie de imaginea unui proprietar de sclavi simandicos şi sofisticat, şi sincer, nu ne-am fi aşteptat ca personajul negativ să fie atât de elegant.

Având parte de o distribuţie fabuloasă, în Django Uncahined, Christoph Waltz îl interpretează pe Dr.King Schultz, un medic dentist de origine germană, devenit vânător de recompense ce îl va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx), ca parte a unui plan îndrăzneţ de a-şi salva soţia aflată în posesia unui nemilos stăpân de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), stăpânul conacului Candyland, un ţinut demn de dispreţ aflat pe o plantaţie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt trataţi ca obiect sexual şi bărbaţii sunt forţaţi să lupte între ei de către nemilosul Ace Woody (Kurt Russell).
Calvin Candie este cel mai mare coşmar al sclavilor, iar Django trebuie să recurgă la metode neortodoxe ducând tratative cu mâna dreaptă a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-şi recupera soţia Broomhilda (Kerry Washington), captivă din mâinile acestui vicios proprietar de plantaţie.

Django Unchained este produs de Quentin Tarantino, Stacey Sher şi Pilar Savone şi este programat să ajungă în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.