Primul Poster Pentru Django Unchained Noul Film Al Lui Tarantino

Primul teaser poster minimalist pentru viitoarea producţie a lui Quentin Tarantino intitulat Django Unchained a apărut online.
Trebuie să fie minunat să fi în pielea lui Quentin Tarantino, nu doar pentru faptul că face filme bune şi petrece timpul cu oameni minunaţi, ci şi pentru simplu fapt că numele său este o monedă suficientă pentru a lansa un poster pentru o producţie ce va avea premiera peste opt luni fără măcar a menţiona titlul real.

Dar iată că acesta este modul în care primul poster minimalist pentru Django Unchained se prezintă astăzi online.
Cel mai recentă producţie a lui Quentin Tarantino, Django Unchained se filmează încă în Louisana şi chiar dacă nu e foarte departe de premieră, tot ce am văzut până acum despre producţie a fost o poză neoficială a caracterului interpretat de Christoph Waltz, fără să avem parte de postere, trailere, sau alte fotografii oficiale.
Nici chiar studioul producător nu a avut multe de spus despre film, ca să nu mai vorbim despre Tarantino, care se pare că a intrat în pământ, fără nici o declaraţie oficială sau vreun zvon lansat despre producţia la care lucrează momentan.
Deşi afişul este incredibil de minimalist, nu spune prea multe despre film, ci ne arată două umbre, un lanţ şi numele regizorului.
Deşi ca să fim sinceri, numele Quentin Tarantino pe poster este de ajuns pentru a stârni destulă vâlvă în audienţa generală.

Totuşi, în cazul în care acest poster nu ar fi fost postat pe un cont de tweeter oficial al unui studio, am fi putut jura că este un poster realizat de un fan, deşi în prezentarea în care este acum, posterul şi pagina oficială a filmului, suntem siguri că vor mai fi şi alte surprize plăcute venite din partea regizorilor şi a producătorilor, considerând că acest prim pas este doar începutul unei campani publicitare ce ne va uimi până la premiera filmului din 25 Decembrie anul acesta.
Având parte de o distribuţie fabuloasă, în Django Uncahined, Christoph Waltz îl interpretează pe Dr.King Schultz, un medic dentist de origine germană, devenit vânător de recompense ce îl va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx), ca parte a unui plan îndrăzneţ de a-şi salva soţia aflată în posesia unui nemilos stăpân de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), stăpânul conacului Candyland, un ţinut demn de dispreţ aflat pe o plantaţie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt trataţi ca obiect sexual şi bărbaţii sunt forţaţi să lupte între ei.
Calvin Candie este cel mai mare coşmar al sclavilor, iar Django trebuie să-l neutralizeze pentru a-şi recupera soţia captivă din mâinile acestui vicios proprietar de plantaţie.

Pentru cei care nu ştiu, numele Django în versiunea originală, este un film incredibil de influent, din anul 1966, un spaghetti-western regizat de Sergio Corbucci avându-l în rolul principal pe Franco Nero.
Productia Django Unchained este produsă de Quentin Tarantino, Stacey Sher şi Pilar Savone şi este programată să ajungă în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.