Promo Pentru True Blood Sezonul 5 : Nimic Nu Rămâne Îngropat În Bon Temp

Urmăreşte două promo-uri noi pentru al cincilea sezon al serialului True Blood creat de Alan Ball, ce a devenit fenomen pop-cultural şi care a spart audienţele în întreaga lume.
În timp ce toată lumea este în prezent atentă la întoarcerea serialului Game Of Thrones de la HBO, un serial mai mic numit True Blood ne prezintă un nou promo pentru a ne reaminti că sezonul al cincilea al serialului începe în această vară.

Probabil cel mai bine conturat avertisment din acest sezon va fi: În Bon Temps nimic nu rămâne îngropat, făcând aluzie la unele întâmplări ce vor răscoli trecutul nu prea curat al unor personaje îndrăgite din serial.
Dacă anterior am avut parte de un teaser destul de scurt dar edificator, acum avem parte de un trailer mai lung cu un montaj de imagini din sezonul următor, având în vedere ultimele ştiri despre serial care spun că însuşi Alan Ball supraveghează acest sezon şi că încet dar cu paşi siguri True Blood se îndreaptă spre un al şaselea sezon.

Având în vedere că cetăţenii din Bon Temps au căzut la final de sezon 4 că muştele, RestInPeace: Jesus, Marnie, Nan şi eventual, Tara, nu e de mirare, că sezonul 5 True Blood va întroduce unele personaje noi şi va prezenta câteva chipuri familiare din trecut.
Va fi interesant de văzut acest sezon cinci, sezon ce va încălzi audienţa în vara cu vechea distribuţie, dar şi cu noi achiziţii ca Christopher Meloni, Kelly Overton, Louis Herthum, Dale Dickey şi Christopher Heyerdahl, acesta din urmă jucând rolul Dieter Braun, un vampir foarte bătrân, ce fură toată atenţia din trailer cu naraţiunea rece şi tăioasă despre vampiri.

Şi având în vedere că în Bon Temps nimic nu rămâne îngropat, Regele de Mississippi, Russell Edgington (Denis O’Hare), se va întoarce să complice puţin lucrurile în serial.
HBO va produce şi cel de al cincilea sezon True Blood în 2012 şi va fi format, ca şi celelalte sezoane, din 12 episoade.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.