Russell Crowe Confirmat Oficial Pentru Filmul Post Apocaliptic Noah Al Lui Darren Aronofsky

Russell Crowe a preluat oficial rolul titular în adaptarea biblică cu tendinţe post apocaliptice Noah, ce este scrisă de regizorul Darren Aronofsky.
Deşi multă lume bănuia deja că Crowe va ajunge să facă parte din distribuţia noului film conceput de nominalizatul la Oscar Darren Aronofsky (Black Swan), iată că Paramount şi New Regency au anunţat oficial astăzi că Russell Crowe va juca rolul Noe în adaptarea romanului grafic biblic Noah.

Atunci când vorbim despre două nume celebre ca cele de mai sus, cu siguranţă nu există nici un dubiu că filmul va fi ori un megahit, ori un dezastru, iar luând în considerare faptul că Darren Aronofsky a precizat anterior pe twitter că îl preferă pe Crowe în rolul principal pentru adaptarea ce o va regiza, nimeni nu se mai miră că colaborarea dintre cei doi chiar a ajuns să fie pusă în practică.
Lucrurile par să se mişte destul de repede pentru proiectul Noah, fiindcă atunci când vorbim de un scenarist regizor ca Darren Aronofsky lucrurile rămân incontestabile şi fără dubii putem declara că este unul din cei mai talentaţi şi inteligenţi regizori contemporani, care ridică filmul la rang de profundă artă şi nu doar la spectacol.
A încercat şi filme cu mesaj pe teme controversate cu Requiem For A Dream şi succese de casă cu The Wrestler, dar fără îndoială capodoperele sale rămân The Fountain şi Pi.

Noul film este o adaptare interesantă cu o poveste apropiată de cea biblică a lui Noe Şi Arca, dar cu un complot modern ce plasează acţiunea filmului într-o era post-apocaliptică, scenariul original fiind scris de Darren Aronofsky, alături de Ari Handel şi John Logan (Gladiator, Hugo) care au efectuat ulterior câteva revizii.
Probabil cel mai interesant lucru este faptul că comunicatul de presă oficial anunţă că producţia va începe în luna Iulie în New York şi Islanda.
Conform poveşti biblice pe care o cunoaştem toţi, Arca lui Noe a ajuns să se construiască undeva în munţii Ararat care sunt situaţi astăzi undeva în Turcia şi dacă nu ne înşelam, New York şi Islanda nu arată deloc ca Turcia.
Probabil Aronofsky este încă în căutare de locaţii, asta în cazul în care nu dispune deja de un mega buget şi vrea să facă o modificare majoră a climatului din Islanda.

Desigur pe de altă parte, data de lansare a filmului este stabilită pentru luna Martie 2014, astfel încât este de posibil ca Aronofsky, având la dispoziţie aşa de mult timp pentru producţie să utilizeze o grămadă de efecte vizuale pentru a aduce povestea biblică pe marile ecrane.
Oricum ar fi, suntem incredibil de încântaţi să vedem că producţia Noah este în mişcare.
Ultimele zvonuri spun că Liam Neeson a fost menţionat în legătură cu celălalt rolul principal din film, dar acesta încă nu a ajuns oficial la bordul producţiei.
Ne aşteptăm ca distribuţia filmului să conţină nume sonore ce vor face din Noah un film foarte aşteptat, chiar dacă suntem la doi ani distanţă de data premierei.

Iata si sinopsisul oficial al romanului grafic Noah:
Pământul devine o lume fără speranţă, o lume fără ploaie şi fără cultură, dominată de oameni răi şi agresivi, dictatori militari şi hoardele lor barbare, ce conduc pământul spre descompunere.
În această lume crudă, în mijlocul haosului şi a dezmăţului, există un om bun ce a apelat la pacea interioară, pe nume Noe.
Luptător experimentat, mag şi vindecător, el şi-a dorit doar pace pentru el şi familia lui.
Cu toate acestea, în fiecare noapte, Noe este asaltat de viziuni ale unui potop fără sfârşit, simbolizând distrugerea tuturor formelor de viaţă.
Treptat, el începe să înţeleagă mesajul trimis de către Creator, care a decis să-i pedepsească pe oameni şi să îi ucidă până la ultimul. Dar el i-a dat lui Noe o ultimă şansă de a pastra viaţa pe Pământ.

Filmul Noah este programat să îşi facă debutul în cinematografe pe 28 Martie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.