Trailerul Nou Pentru Animaţia BRAVE Spune Povestea Prinţesei Merida

Trailerul Nou Pentru Animaţia BRAVE Spune Povestea Prinţesei Merida

Urmăreşte probabil ultimul trailer înainte de premiera filmului de animaţie, un proiect îndrăzneţ al celor de la Disney şi Pixar intitulat Brave.

Deja este destul de clar, Brave va face fără îndoială multă vâlvă la boxoffice şi asta pentru că numele Pixar a devenit sinonim cu divertisment de calitate pentru cei mai mulţi oameni.
Acest trailer nou extins se concentrează pe elemente mai pline de umor şi pe personajele prezenta în filmul de animaţie, în timp ce ne prezintă personajul principal Merida ca fiind o prinţesă tipică Disney, a cărui dorinţă de a duce o viaţă mai puţin obişnuită în cele din urmă duce la o aventură plină de entuziasm şi pericol.
Este probabil cel mai bun şi mai coerent structurat trailer lansat până în prezent pentru Brave.
Pentru a înţelege mai bine abilităţile lui Merida şi pasiunea ei de a mânui arcul, asiguraţi-vă că vedeţi clipul de mai jos.

Brave înseamnă o mulţime de premiere pentru Pixar, care aruncă pe ecran pentru prima oară în istoria lor un personaj principal feminin.
Mai mult, Merida este o prinţesă, este scoţiană, trăieşte în Evul Mediu şi are parte de aventuri inspirate parcă de un basm.
Ce mai, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce poate face fata cu părul roşcat, neîntrecută în mânuirea arcului.
Trailerul îţi dă şi câteva informaţii despre subiectul filmului aşteptat pe ecranele noastre pe 17 August.
Supărată că părinţii tot vor să o mărite, Merida aruncă asupra familiei ei un adevărat blestem.
Există un cadru în trailer care ţi-ar putea sugera ce soartă îi aşteaptă pe părinţii şi fraţii Meridei.

Trailerul nu dezvăluie dacă în peisaj îşi va face apariţia vreun prinţ călare pe un cal alb, ceea ce ar apropia şi mai mult subiectul de mitologia favorită a proprietarilor Pixar, compania Disney.
Dar premierele anterioare ale Pixar ne garantează că Brave are toate şansele să ascundă multe surprize plăcute.
O ceartă cu mama ei o face pe prinţesa Merida (Kelly Macdonald) să ia o nesăbuită hotărâre pentru care va plăti scump, căci întreg regatul îi este ameninţat.
Merida va trebui să lupte cu forţe ale naturii incredibile, ale magiei şi-ale întunericului pentru a contracara un blestem străvechi ce ar putea să-i salveze familia şi supuşii de la un destin prea crunt pentru a fi descris în cuvinte.

Curajoasă, impulsivă şi hotărâtă, Merida îşi va face apariţia în cinematografele româneşti pe 17 August, gată să vrăjească şi să vă atragă în aventura ei din animaţia Brave.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.