Urmăreşte Scena De Deschidere Şi Primele 5 Minute Din SF-ul Lockout

Produs de Luc Besson, filmul sci-fi Lockout îl are în rolul principal pe Guy Pearce şi ne aduce spre evaluare un preview extins cu scena de deschidere a filmului şi primele 5 minute din acţiunea sf a producţiei.
Dacă până acum nu ţi-ai făcut o părere despre filmul sci-fi Lockout, înseamnă că nu ai văzut cele 5 minute din film prezentate de noi anterior, iar dacă ai făcut-o, atunci trebuie să vezi scena de deschidere şi cele 5 minute din începutul filmului care au apărut online astăzi, pentru a-ţi da seama dacă aventura sci-fi ce are un buget doar de 30 de milioane de dolari, merită văzută sau nu.

Filmul este regizat de James Mather şi Stephen St Leger şi este produs de EuropaCorp, fiind bazat iniţial pe un scenariu scris şi gândit de Luc Besson, iar în ciuda acţiunii ce se desfăşoară în spaţiu, filmul arată ca un thriller solid cu un actor în rolul principal ce este dacă nu carismatic atunci bine înfipt în complotul filmului.
Clipul nou, de aproximativ 5 minute, este de fapt scena de deschidere a filmului şi scoate în evidenţă două din cele trei lucruri pe care multă lume le doreşte de la film.
Este amuzant şi plin de acţiune mare, de multe ori în acelaşi timp.
Cu toate acestea, pentru un film ce ar trebui să aibă acţiune într-o închisoare de maximă securitate aflată în spaţiul, acest clip arată destul de „pământean”.

Luc Besson ne prezintă un thriller science fiction al cărui acţiune se desfăşoară undeva în jurul anului 2070, când personajul interpretat de Guy Pearce, un fost spion puţin cam arogant, ce a fost acuzat pe nedrept în trecut şi are probleme cu autorităţile, este reabilitat pentru o misiune foarte importantă: trebuie să o salveze pe fiica preşedintelui Emilie Warnock (Maggie Grace), dintr-o închisoare aflată în spaţiu pe orbita Pământului.
În urma vizionări celor două clipuri din Lockout, trebuie să recunoaştem că ne place enorm alegerea făcută de Luc Besson, Guy Pearce fiind un actor carismatic, ce aduce în acest film o mostră de umor sarcastic, filmul fiind destul de credibil, fără super-eroi sau triunghiuri amoroase adolescente şi prezentând un lider puternic ce iese în evidenţă.

Lock-Out are o distribuţie decentă şi conţine multe nume internaţionale în roluri secundare, dar pentru distribuţia principală are nume că Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James, Vincent Regan şi evident Guy Pearce, pe care-i veţi putea vedea în cinematografe începând cu data de 20 Aprilie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.