Amazing Spider-Man Într-un Clip Extins De Patru minute Ce Anunţă Un Film Plin De Acţiune

Un preview extins de 4 minute încearcă să ne explice de ce ar trebui să-i acordăm o şansă noului Amazing Spider Man şi cât de diferit poate fi spusă aceeaşi poveste ce ne aduce aventura unui Peter Parker adolescent.
Reboot-ul celor de la Sony aduce o nouă peliculă cu Spider-Man, film ce se vrea o repornire a francizei care este următorul film cu super-eroi major ce se apropie de premieră vertiginos şi având în vedere rezultatul zguduitor pe care The Avengers l-a înregistrat la boxoffice, The Amazing Spider-Man trebuie să dovedească că a meritat efortul şi investiţia costisitoare.

Din fericire pentru Amazing Spider-Man, trailerul cel mai recent şi materiale de promovare a filmului au reuşit să-i impresioneze pe unii sceptici şi în acelaşi timp să reaprindă interesul pentru baza de fani a lui Spider-Man, care şi-au exprimat entuziasmul pentru concepţia regizorului Marc Webb şi distribuţia lui Andrew Garfield, care au creat aparent o viziune pentru marele ecran mai apropiată de benzile desenate sursă decât trilogia lui Sam Raimi de la începutul anilor 2000.
După cum veţi putea vedea din acest clip de 4 minute extins, Amazing Spider-Man merge mult mai adânc în povestea lui Peter Parker şi încearcă să ne explice de ce el este orfan şi de ce a rămas cu mătuşa lui interpretată de Sally Fields şi unchiul Ben (Martin Sheen), ale căror valori şi sacrificii i-au conturat caracterul.

Filmul va împrumuta şi elemente narative din cartea de benzi desenate Ultimate Spider-Man, aducând în prim plan povestea părinţilor lui Parker şi poziţionare lor în compania Oscorp, companie deţinută de Norman Osborn ce are legături sumbre directe cu trecutul lui Peter Parker şi implicaţii grave pentru viitorul lui Spider-Man.
Cel mai important lucru de remarcat în noua concepţie rămâne tonul şi compoziţia filmului, şi vedem în clipul extins cadre care sar de la scenele de acţiune ale lui Spider-Man, la scena de salvare a unui copil prins într-o maşină pe un pod, reuşind să prezinte o versiune a lui Peter Parker/Spider-Man, care este mai familiară şi mai proaspătă.

Toate elementele specifice super eroului sunt prezente în film, doar costumul este unul nou, la fel şi atitudinea lui Peter Parker, care este mai în ton cu versiunea modernă a unui adolescent tocilar ce este pasionat de ştiinţă şi tehnologie.
The Amazing Spider-Man va ajunge în cinematografe, începând cu data de 3 Iulie 2012.
Întrebarea este: va câştiga acest nou Spidey retehnologizat atenţia fanilor şi a audienţei generale?

3 comentarii

  1. Pentru mine toate arata la fel :d
    Si asta si cel din 2000.
    Hai poate asta e mai atractiv ca e Adrew in loc de Toby, dar e tot aceeasi ciorba cu alte ingrediente 😀

  2. Interesant, astept sa il vad ca sa pot face comparatie, dar arata mult mai original decat varianta anterioara.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.