The Amazing Spider Man O Poveste De Origini Nouă În Trailerul Cu Numărul 3

Noul trailer pentru The Amaizing Spider-Man ne aduce cadre noi pline de acţiune şi efecte speciale, ce scot în evidenţă o poveste mai întunecată şi originală, având parte şi de multe imagini noi cu antagonistul filmului – The Lizard.
Pentru a nu fi mai prejos de cei de la Marvel sau Warner Bros, Sony a lansat astăzi un al treilea trailer şi probabil ultimul, pentru Amazing Spider-Man, ce arată destul de impresionant şi este garantat că va arăta mult mai bine în 3D.

Cel mai recent promo pentru debutul teatral a lui Andrew Garfield ca şi Peter Parker, va fi de asemenea anexat la proiecţia filmului Avengers în cinematografe, fiind înarmat cu efecte fantastice 3D şi elemente originale din benzile desenate, având premiza unei poveşti de origine diferită, pentru a face diferenţa dintre trilogia anterioară şi această nouă încercare cinematografică.
Judecând după acest nou trailer, The Amazing Spider-Man arată ca o producţie destul de solidă, ce va trebui să ducă o luptă destul de dură în boxoffice, în măsura în care încasările filmului ar trebui să justifice decizia celor de la Sony de a reporni franciza.
Paleta de culorii şi tenta mai închisă ale efectelor vizuale prezentate aici, aduc un aspect general destul de bun, cu imagini de o claritate deosebită, chiar şi fără a-l vedea pe marele ecran, deşi acest Amazing Spider-Man va beneficia în mod clar de extra experienţă vizuală într-un cinematograf special pentru 3D, mare parte şi din cauză că antagonistul filmului The Lizard, dispune de efecte CGI motion-capture destul de bune.

Indiciile noi cu care trailerul este prevăzut despre aşa zisa povestea nespusă a dispariţiei părinţilor biologici a lui Peter Parker şi conexiunea acestora cu Oscorp sunt foarte interesante, făcând aluzie la o mitologie mult mai vastă decât poate fi acoperită într-un singur film.
Având în vedere că Sony are deja o continuare pentru The Amazing Spider-Man în lucru, fapt ce ar putea fi luat ca un semn de încredere în produsul final, nu suntem chiar atât de convinşi că această reinventare a lui Spider Man nu va suferi de aceeaşi soartă pe care au avut-o unele filmele anterioare cu super-eroi, gen Green Lantern.
Per ansamblu, acest nou material continuă să ne dea un motiv să credem că Amazing Spider-Man ar putea fi de fapt un plus destul de mare pentru panteonul filmelor cu SuperEroi, indiferent dacă este sau nu prins între mai multe ecranizări eveniment ale unor benzi desenate din această vară.

Într-un final, direcţia pe care regizorul Marc Webb o aruncă în joc pentru acest film pare destul de interesantă şi odată cu ea, au venit şi o mulţime de decizii care au fost făcute în scopul de a separa acesta repornire a francizei de filmele lui Sam Raimi.
Desigur, un trailer rămâne doar un trailer şi va trebui să vedem dacă filmul real aduce aceeaşi calitate, atunci când The Amazing Spider-Man va ajunge în cinematografe, începând cu data de 3 Iulie 2012.

2 comentarii

  1. Well … in afara de mici nascociri noi mie imi pare la fel ca cealalta versiune.
    Totusi sunt curios de unde face rost de costumul ala cu asa o textura dragura 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.