Comedia The Dictator Are Un Trailer Şi Un Promo Nou Plin De Umor Controversat

Paramount Pictures a dezvăluit noul trailer pentru controversatul proiect al lui Sacha Baron Cohen intitulat The Dictator şi un promo făcut în direct la emisiunea Daily Show pe Comedy Central.
Când e vorba de Sacha Baron Cohen, există doar două aspecte, fie vei muri de râs, fie vrei dori să-i distrugi filmele pentru că sunt prea îndrăzneţe şi vulgare.

Aşa cum a făcut cu publicitatea pentru Borat şi Bruno, Sacha Baron Cohen a început să facă turul emisiunilor de succes pentru a face campania de publicitate pentru noul său film Dictatorul, intrând complet în caracterul ce îl interpretează.
Pe lângă campania publicitară tipică, filmul are parte şi de un nou trailer ce dezvăluie mai multe scene controversate, legate strict de unele glume dure şi hilare.
Aceasta este prima comedie pe care Cohen o realizează cu o caracteristică narativă adevărată pentru un film şi va fi interesant să vedem cum intră în pielea bizarului personaj pe parcursul unei poveşti adevărate.
Filmul îl aduce în prim plan pe personajul interpretat de Cohen ca un dictator din Orientul Mijlociu, Generalul Aladeen, care se hotărăşte să facă o vizită de stat în SUA, unde îşi va da seama că a picat într-o capcană.
Lipsit de barbă şi rupt de orice legătură cu slujitorii săi, Generalul Aladeen se pierde în New York, angajându-se în magazinul a cărei proprietară este interpretată de Anna Faris, până când lucrurile vor reveni la normal.

Noul clip este de structurat cu imagini similare din celelalte trailere, dar include şi glume alternative şi unele chiar diferite, ce aduc imagini noi şi o altă perspectivă a filmului.
Generalul Aladeen, starul din Dictatorul, discută despre poziţia ţării sale şi la Daily Show cu Jon Stewart pe canalul Comedy Central, unde şi-a promovat noul film, iar în clipul ce conţine secvenţe destul de amuzante veţi vedea că prezentatorul face o treabă foarte bună în a intra în pielea personajului, dar atunci când interviul ia o întorsătură ciudată, Jon Stewart deabia se poate abţine să nu distrugă interviul cu porţia sa de râs.

Afirmând că este inspirat de romanul „Zabibah and the King” scris de liderul irakian Saddam Hussein, Larry Charles regizează noua comedie în care joacă Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly şi JB Smoove iar povestea eroică a unui dictator din Africa de Nord, care îşi riscă viaţa pentru a se asigura că democraţia nu va ajunge şi în ţara pe care a asuprit-o, va ajunge în cinematografe începând cu data de 16 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.