The Dark Knight Rises Lansează Şapte Super Postere Noi!

Şapte super postere pentru caracterele principale din producţia The Dark Knight Rises ne anunţă că legenda ia sfârşit odată cu acest ultim film din trilogia de succes a celor de la Warner Bros.
Finalul trilogiei regizată de Christopher Nolan este ultima aventură a Cavalerului Negru, iar filmul The Dark Knight Rises este cea mai aşteptată producţie din această vară ce îl aduce în prim plan pe cel mai feroce duşman al lui Batman.

Bane şi Selina Kyle (Catwoman), alături de Cavalerul Negru din The Dark Knight Rises îşi fac şi ei apariţia în aceste noi postere încadrate de cuvintele deznodământului francizei lui Christopher Nolan: Rise şi The Legend Ends.
Avertizarea că urmează marele final al aventurilor lui Batman, dar şi decorul sumbru în care apar protagoniştii, nu fac decât să accentueze dramatismul şi tensiunea confruntării dintre supererou şi antagoniştii săi şi să alimenteze nerăbdarea fanilor trilogiei, pe care îi mai despart doar două luni de premiera filmului.
Ultimul poster este unul distinctiv pentru finalul trilogiei, cu o emblemă în flăcări pe fundalul oraşului Gotham, Cavalerul Negru stă încordat, impunător cu o figură încrâncenată gata de triumf definitiv asupra inamicilor săi, determinaţi să îi ia totul.

Într-un război mediatic direct cu cei de la Marvel, Warner Bros a lansat un atac promoţional exact în perioada critică în care The Avengers prindea contur în cinematografele din jurul lumii, doborând record după record în materie de vânzări, iar Warner a adus spre evaluare un trailer cu adevărat epic, ce a stârnit deja milioane de reacţii în lanţ pe internet, şi continuă acum cu aceste şapte super postere.
Lansarea filmului va avea loc în luna Iulie, mai exact în data de 20 Iulie în România şi la aproximativ două luni distanţă de mega-succesul filmului The Avengers şi deşi filmul lui Joss Whedon a trecut deja de 1 miliard de dolari încasări în toată lumea, întrebarea ce ne frământă în ultima vreme rămâne persistentă:
Va întrece The Dark Knight Rises în încasări proiectul celor de la Marvel?

Cu atâtea detalii despre acest film cunoscute şi cu zeci de imagini şi postere lansate online, momentan nu mai rămân prea multe lucruri de spus care ar putea să ne schimbe părerea despre finalul trilogiei şi deşi majoritatea fanilor ştiu deja povestea pe care s-a bazat Nolan pentru scenariul filmului The Dark Knight Rises, rămâne persistent în aer aceeaşi întrebare:
Are Christopher Nolan curajul să îl omoare la final pe Batman/Bruce Wayne?


Bane

Catwoman

Batman

Bane

Catwoman

Batman

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.