The Expendables 2 Un Trailer Nou Extins Incendiar Plin De Explozii Şi Acţiune

Barney Ross (Sylvester Stallone) şi echipa lui de mercenari sunt gata din nou să facă ravagii în noul trailer extins pentru The Expendables 2.
După ce au lansat 12 postere pentru fiecare caracter din film şi după un teaser trailer simplu, care a prezentat distribuţia pentru continuarea filmului The Expendables, iată că avem parte de primul trailer extins pentru producţia ce este explozivă în toate sensurile cuvântului, material ce a fost regizat de nimeni altul decât Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider).

Unul dintre primele lucruri ce ies în evidenţă în acest trailer nou pentru The Expendables 2, este cât de bune sunt filmate scenele de acţiune, în termeni de cadre filmate şi editare, faţă de primul film.
Simon West nici nu se putea potrivi mai bine ca regizor pentru acest film, doar el ştiind cum să pună în scenă astfel de imagini explozive şi pline de testosteron, după cum reiese din trailerul ce sunteţi pe cale să îl vizionaţi, unde avem parte şi de un mic preview al luptei dintre Stallone şi Jean-Claude Van Damme.
The Expendables 2 are deja un avantaj faţă de predecesorul său prin includerea unor scene extinse cu Bruce Willis şi Arnold Schwarzeneger care vine în cazul de faţă să ne arunce o replică celebră „Im Back”.

Deocamdată nu există nici un indiciu real al poveştii pentru The Expendables 2, în care echipa de mercenari se uneşte pentru a răzbuna moartea unui coleg (Mickey Rourke?!?), dar având în vedere că marketingul pentru un asemenea film este axat pe numele celebre din distribuţie şi spectacolul oferit, nu ne aşteptăm ca foarte mulţi spectatori să devină prinşi în capcanele întortocheate ale poveştii fiecărui personaj.
The Expendables 2 cu siguranţă va aduce pe ecrane o serie de celebrităţi care vor eclipsa orice scenariu va avea filmul şi dacă nu va aduce lumea în cinematografe pentru acţiune, cu siguranţă o va aduce pentru distribuţia rară pe care a adunat-o.
Sylvester Stallone a co-scris şi regizat primul film, care chiar a dat roade bune utilizând toate numele starurilor de acţiune pe care Stallone le-a adus în acest proiect.

Sylvester Stallone alăturări de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis, Nan Yu şi Arnold Schwarzenegger, vor arunca în aer atmosfera şi vor încălzi ţevile armelor în The Expendables 2, regizat de Simon West şi toate astea sună ca şi cum suntem pe cale de a vedea o continuare mult mai bună atunci când filmul se va lansa în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 17 August 2012.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.