Gary Oldman Va Juca Un Om De Ştiinţă În Noul Robocop

Remake-ul Robocop este pe cale să înceapă postproducţia, iar primul nume faimos pentru distribuţia filmului este actorul Gary Oldman ce îl va interpreta pe cercetătorul ce îl va aduce la viaţă pe celebrul cyborg poliţist.

Suntem acum în stadiul în care remake-ul celor de la MGM al producţiei Robocop adună nume pentru distribuţie şi filmul tocmai a marcat un nume faimos în persoana lui Gary Oldman.
Directorul Jose Padilha are parte de un început frumos, cu stabilirea lui Joel Kinnaman pentru rolul principal din reboot-ul Robocop, care are acum un actor foarte marcant ce va juca alături de Kinnaman.
Pe Gary Oldman îl vom vedea pe ecrane în această vară în rolul epic din The Dark Knight Rises şi ultimele noutăţi despre el spun că tocmai a semnat un contract ce îl plasează în noul reboot al filmului Robocop, în rolul Norton, un om de ştiinţă ce îl va reînvia pe împuşcatul ofiţer de poliţie Alex Murphy (Joel Kinnaman) sub forma unui cyborg poliţist ce se va numi Robocop.

Deşi rolul pe care îl va juca actorul nu a exista în filmul original, se pare că noul reboot va cocheta cu această idee puţin mai mult şi în fapt conceptul sună ca şi cum regizorul Jose Padilha şi scriitor James Vanderbilt explorează un teritoriul similar cu filmul lui Paul Verhoeven, Norton (Gary Oldman) fiind cel ce va lupta pentru a păstra identitatea noului cyborg în echilibru şi i se va alătura lui Murphy atunci când acesta va descoperi ce nereguli monstruoase face corporaţia care a finanţat experimentul în care sunt implicaţi amândoi.
Vă reamintesc că actorul ce îl va interpreta pe Robocop a declarat într-un interviu că tehnologia ce o va folosi regizorul Padilha în acest remake, va fi ceva mai umană decât în filmul original şi mult mai apropiată de realitatea din ziua de astăzi, când neurochirurgia şi ştiinţa bazată pe această ramură este mai dezvoltată.

El a mai declarat că scenariul este unul nou nouţ şi că remake-ul Robocop încearcă să evite scenariul scris special pentru încercarea din 2009 a lui Darren Aronofsky, iar cyborgul poliţist va arăta foarte futurist fiind mai mult înclinat spre acţiune cu un vizor ce va fi aproape transparent şi că probabil la viitorul costum refăcut, o să-i putem vedea ochii lui Robocop.
Filmul este provizoriu stabilit pentru a ajunge pe marile ecrane vara viitoare în 9 August şi se pare că regizorul Padilha şi echipa se pregătesc să înceapă filmările undeva în luna August, în Toronto.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.