G.I. Joe 2: Retaliation Amânat Pentru Anul Viitor Din Cauza Conversiei 3D

Oficiali de la Paramount au amânat premiera filmului G.I. Joe 2 intitulat Retaliation pentru anul viitor sugerând că filmul ar avea mai multe şanse dacă este convertit în 3D.
Doar cu doar o lună înainte de premiera oficială a filmului G.I. Joe Retaliation, ce iniţial urma să ajungă în cinematografe pe 29 Iunie, premiera producţiei celor de la Hasbro a fost reprogramată pentru anul viitor pe data de 29 Martie.

Deşi sună destul de şocant, oficiali de la Paramount au declarat astăzi că doresc să convertească filmul în 3D cu scopul de a îmbunătăţi perspectivele filmului pentru câştigurile de la boxoffice.
Ei bine acest lucru neaşteptat se pare că a fost luat ca o decizie de ultim moment şi se pare că mutarea a fost făcuta cu scopul de a rectifica unele scene ale filmului pentru o post-conversie 3D.
Această mişcare este puţin nebunească şi în acelaşi timp incredibilă, după ce am văzut deja o tonă de materiale promoţionale, inclusiv trailere, spoturi TV, postere pentru toate caracterele şi chiar şi interviuri cu distribuţia filmului.
Surse spun că oficiali de la Paramount Studio au văzut cotele încasărilor unor filme convertite în 3D şi s-au hotărât că G.I Joe Retaliation trebuie să sufere o amânare pentru această conversie 3D, pentru a aduce mai multe încasări la boxoffice-ul internaţional.

În prezent, singura concurenţă reală programată pentru lansare pe 29 Martie 2013 rămâne adaptarea sci-fi a autoarei romanului Saga Amurg Stephenie Meyer, The Host.
Filmele 3D se prea poate să aibă încasări mai mari la box-office-ul internaţional, dar ne întrebăm dacă oficiali de la Paramount nu s-au gândit la acest lucru înainte de a arunca pe piaţă o campanie de marketing ce era aproape de final, toate aceste materiale indicând ca şi premieră data de 29 Iunie a acestui an, materiale făcute tocmai pentru a ridica gradul de conştientizare a publicului larg pentru această continuare.
Oare cum vor comercializa filmul anul viitor, când nu mai există nici un material nou promoţional care să vină ca o surpriză pentru audienţa generală fără a strica filmul în întregime?

Se prea poate ca G.I. Joe Retaliation în 3D să aducă mai multe încasări, dar nu suntem convinşi că amânarea sa pentru o dată de lansare ce se află plasată anul viitor va îmbunătăţi drastic performanţa filmului.
Multă lume a fost foarte curioasă să vadă această continuare G.I. Joe regizată de Jon M. Chu, iar faptul că distribuţia îl conţinea pe Dwayne Johnson, adaugă o cantitate bună de magnetism, dar nu suntem siguri că toţi fanii sunt la fel de entuziasmaţi în a-şi păstra optimismul pentru încă nouă luni.

2 comentarii

  1. Aueloooo asteptam cu nerabdare sa il vad, si acuma sa aflu ca trebuie sa mai astept 10 luni????? Dohh se duce tot farmecul si se alege praful de entusiasm grrrrr

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.