Luke Evans Se Alătură Distribuţiei Din Fast And Furious 6 Pentru Rolul Personajului Negativ

Franciza Fast And Furious primeşte un antagonist pentru următoarea aventură pe patru roţi, lăsând loc pentru alte roluri negative ce vor face parte din distribuţia următorului sequel intitulat Fast And Furious 6.
Acum două săptămâni vă spuneamGina Carano va avea un rol în următorul film Fast And Furious 6, unde va juca rolul unui ofiţer din echipa lui Dwayne Johnson, ce se află în urmărirea infractorilor din rolurile principale.

Iată că astăzi avem parte de altă ştire ce întregeşte distribuţia următorului film din franciza de succes şi aflăm că lui Luke Evans i-a fost oferit rolul negativ din Fast And Furious 6.
Având în vedere faptul că actorul are un program din ce în ce mai încărcat în ultima vreme, el aflându-se momentan în Noua Zeelandă pentru filmările la The Hobbit şi luând în considerare zvonurile despre implicarea sa în acest film, ce au fost lansate săptămâna trecută, nu eram siguri că momentan el ar fi putut prelua acest rol.
Ei bine, Variety a confirmat faptul că Luke Evans este în negocieri finale pentru a juca rolul antagonistului în cel de al şaselea film din franciza Fast and Furious, alături de membrii distribuţiei care vor reveni pentru rolurile lor iniţiale, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster şi Dwayne Johnson.

Mai mult de atât, avem confirmarea oficială că producţia pentru Fast And Furious 6 va începe lunea viitoare.
Ştiam deja că Justin Lin va regiza din nou Fast And Furious 6 şi că acţiunea filmului are loc în Europa şi după cum declară chiar regizorul filmările se vor desfăşura în mod special şi prin Londra şi Berlin.
Zvonuri recente spun că intriga filmului cu numărul 6 implică toţi membri echipajului de curse de stradă într-un nou jaf uimitor, iar rolul lui Luke Evans ca şi personaj negativ este de lider al unui alt echipaj care încerca să pună la cale acelaşi jaf.
Anterior rolul de antagonist al filmului i-a fost oferit lui Jason Statham, care a refuzat să se implice în acest proiect, aşa că probabil lui Luke Evans i-a fost oferit acelaşi rol de băiat rău.
Înainte de lansarea pe piaţă a lui Fast Five, au apărut unele zvonuri că Universal ar cocheta cu ideea de a schimba genul de acţiune al francizei şi că ar vrea să scoată pe piaţă o serie de filme cu jafuri.
Devreme ce filmul cu numărul cinci a primit acest tratament şi Fast And Furious 6 are aceleaşi detalii ale unui complot ce se învârte în jurul unor jafuri, se pare că zvonurile erau adevărate.

Dacă Fast And Furious 6 va reuşi să menţină acelaşi nivel de divertisment şi injectează un complot cu jafuri interesante, multă lume ar fi cu siguranţă gata să vadă încă câteva filme din franciza Fast And Furious.
Au existat zvonuri recente ce spuneau despre un rol negativ pentru Rihanna, dar încă nu s-a confirmat nimic, aşa că va fi interesant de văzut ce actori va mai conţine echipa de răufăcători a lui Luke Evans în Fast And Furious 6 care începe producţia în luna Iunie, când actorul va intra direct în producţia pentru acest film, imediat ce termină lucrul la The Hobbit.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.