Men In Black 3 În Trei Clipuri Noi Pline De Umor Şi Extratereştrii

Men In Black 3 a lansat trei clipuri noi, cu secvenţe pline de acţiune din film, pentru a genera ceva vâlvă şi interes înainte de premiera filmului Sci-Fi de la sfârşitul lunii.
Will Smith, Tommy Lee Jones şi Josh Brolin cotonogesc serios nişte extratereştri ciudaţi şi dau nişte replici memorabile în clipurile noi şi în ciuda aspectului cu care ne-a obişnuit franciza, filmul pare plin de acţiune şi umor tipic, mai ales că de data aceasta Agentul J se întoarce în timp pentru a rezolva lucrurile din viitor în stil personal.

Noul film îi reuneşte pe Will Smith şi Tommy Lee Jones în rolurile agenţilor J şi K, deşi nu pentru foarte mult timp, pentru că cât de curând Agentul K dispare, forţându-l pe Agentul J să călătorească înapoi în timp pentru a afla ce s-a întâmplat cu el.
În ani 60 îl aşteaptă o versiune mai tânără a lui K, interpretat de Josh Brolin, care îl imită hilar şi al naibii de bine pe Tommy Lee Jones.
Două din cele trei clipuri sunt destul de pline pe acţiune, primul arătându-ne cât de bine utilizează cei doi pistoalele sofisticate din dotare pentru eliminarea unor ameninţări, iar al doilea etalează o mică urmărire cu ciudatele motociclete pe care probabil le a-ţi văzut în trailer.
Cu Men în Black 3 gata de o proiecţie timpurie ce va avea loc săptămâna aceasta pentru presă şi premiera pe 25 Mai, există foarte puţine elemente legate de film care să ne dea pe spate acum, în afară de fotografiile cu modelele exotice ale extratereştrilor folosiţi în film creaţi de Rick Baker.

Deşi nu au existat milioane de fani care să strige că vor o continuare pentru Men In Black, probabil acest lucru a venit din nevoia de a încheia această franciză ca pe o trilogie, astfel lăsând o portiţă deschisă pentru viitoare producţii legate de acelaşi nume pe viitor, lăsându-ne impresia că Men In Black 3 a reuşit măcar să recapete amestecul de umor şi acţiune care au făcut din primul film un succes.
Men In Black 3 se pare că utilizează în mare măsură formula filmelor predecesoare şi deşi MIB 2 este considerat a fi inferior primului film din serie, faptul că acest nou film aduce elemente 3D şi efecte vizuale îmbunătăţite ar trebui să ajute la promovarea şi succesul filmului ce se va lansa la sfârşitul lunii.
Josh Brolin pare a fi un plus pentru acest film şi vom vedea dacă el se integrează bine in dinamica umorului tipic Oamenilor În Negru atunci când filmul va ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 25 Mai 2012.

Regizat de Barry Sonnenfeld, Men In Black 3 îi are în rolurile principale pe Will Smith şi Josh Brolin, alături de care vor apărea şi Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Alice Eve, Emma Thompson, Nicole Scherzinger, Rip Torn şi Johnny Knoxville.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.