Primul Trailer Pentru Gangster Squad Cu Ryan Gosling, Emma Stone Şi Sean Penn

Primul trailer pentru Gangster Squad te va face să uiţi de filmul Public Enemy sau alte filme cu gangsteri şi te va determina să priveşti cu nerăbdare spre data de lansare a filmului regizat de Ruben Fleischer cu Sean Penn, Emma Stone şi Ryan Gosling.
Probabil că nimeni nu ar ghici că Gangster Squad este regizat de tipul din spatele unor filme ca 30: Minutes Or Less sau Zombieland, dar aşa este, iar dacă aceste filme au dovedit ceva este că Ruben Fleischer are un talent pentru cadre de acţiune elegante şi stilizate.

Şi da, probabil ar trebui să fi foarte entuziasmat de filmul Gangster Squad, deoarece pentru început, cine ştie mai bine să facă acest gen de filme decât cei de la Warner Bros.
După cum se poate vedea şi din primul trailer, filmul este unul cu cadre stilizate şi special exagerate pentru a scoate în evidenţă acţiunea ce este plasată undeva în ani 1940 şi se bazează pe povestea adevărată a unui echipaj secret al LAPD, care are misiunea de al doborî cu orice preţ pe gangsterul Mickey Cohen interpretat de Sean Penn.

Drama poliţistă Gangster Squad se bazează chiar pe scenariul elaborat de un fost poliţist californian Will Beall, având o distribuţie de milioane, din care fac parte Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Michael Peña, Anthony Mackie, Mireille Enos, Holt McCallany, Robert Patrick, Giovanni Ribisi, Nick Nolte sau Frank Grillo şi-a început filmările în Los Angeles pe data de 07 septembrie 2011, urmând să fie lansat în sălile de cinema de peste Ocean în cursul anului 2013.
Iată însă că oficialii studiourilor Warner Bros. Pictures au întrevăzut şansa de a înscrie filmul în cursa pentru obţinerea unei statuete Oscar în anul 2013 şi au luat decizia de a aduce filmul pe ecrane anul acesta.

Inspirat dintr-un şir de şapte articole reunite sub titlul Tales From The Gangster Squad ce au fost publicate în anul 2008 în cotidianul Los Angeles Times de către jurnalistul Paul Lieberman, filmul lui Ruben Fleischer are acţiunea plasată în anii ’40, atunci când John O’Mara (Josh Brolin) şi Bill Parker (Nick Nolte), doi dintre puţinii poliţişti integri şi incoruptibili din Los Angeles Police Departament, au pus bazele aşa-zisei Gangster Squad pentru a-l captura pe fostul pugilist Meyer Harris Mickey Cohen (Sean Penn).
Mickey se află la apogeul carierei sale infracţionale, ocupându-se de afaceri ilegale cu jocuri de noroc, case de pariuri şi trafic de heroină, având la activ mai multe scăpări din tentative de asasinat, fiind renumit atât pentru comportamentul violent caracteristic unui sociopat, cât şi pentru farmecul irezistibil.

Această adaptare după povestea reală a lui Mickey Cohen dispune de o distribuţie incredibilă şi de flerul vizual al regizorului Fleischer, care se pare că s-a mai maturizat de la filmele sale anterioare şi a evoluat destul de mult pentru a transpune pe ecrane această poveste dramatică.
Mai presus de toate însă, Gangster Squad arată ca un film ce va aduce multă acţiune şi suspans, fiind puţin mai relaxat decât alte filme de genul acesta ce s-au înecat în solemnitate.

4 comentarii

  1. Nu ti se pare, chiar are o voce aiurea aici, probabil incearca sa imite vreun accent, sau o fi gay politistul pe care il interpreteaza!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.