Prometheus Are Un Clip Promo Nou Cu Speculaţii Despre Originile Omenirii

Speculaţii despre originile umanităţii şi misterele acestui subiect sunt prezentate în noul clip pentru Prometheus, unde Ridley Scott şi majoritatea actorilor din distribuţie discută despre filmul sci-fi ce se desfăşoară în universul francizei Alien.

Un nou clip pentru Prometheus a ajuns on-line şi în timp ce credem că trailerul anterior de trei minute ce a fost lansat acum doua săptămani ar fi fost de ajuns pentru a promova filmul, ne simţim de parcă am fi în punctul în care tot mai multă publicitate pentru acest film unic, ar putea strica totul.
Cei mai mulţi dintre cei ce citesc aceste rânduri, sunt probabil cu mult dincolo de nevoia de a-l auzi pe regizorul Ridley Scott şi colaboratorii săi din Prometheus cum continuă să vorbească despre efectele vizuale uimitoare din film sau ce teme provocatoare cu privire la originile umanităţii conţine acesta şi probabil doresc doar să vadă filmul!

Din moment ce mai avem aproximativ o lună până la marea premieră, nerăbdarea e normală şi probabil ca să mai profite de pe urma aşteptării, a fost lansat un nou clip extins la 3 minute, special pentru a examina calităţile proiectului, complet cu interviuri, clipuri din spatele camerei şi o serie de imagini noi nevăzute până acum.
Filmul are o distribuţie solidă, cu Charlize Theron, Idris Elba, Noomi Rapace, Michael Fassbender şi Logan Marshall-Green ce formează un grup de astronauţii angajaţi într-o călătorie palpitantă în cele mai întunecate colţuri ale universului, în căutarea de indicii ce ar putea explica originile omenirii pe Pământ.

Orori supernaturale de origine extraterestră bântuie echipa de exploratori spaţiali atunci când ei descoperă lucruri ce nu au fost menite a fi scoase la iveală, începând cu originea titlului filmului de origine mitologică şi culminând cu lupta pentru supravieţuire ce se va lega în final de misiunea lor de a păstra însăşi existenţa omenirii.

Producţia science fiction Prometheus, marchează revenirea regizorului Ridley Scott la genul de filme ce l-a consacrat şi va ajunge în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 8 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.