Robert De Niro Are Puteri Psihice În Noul Trailer Pentru Filmul Red Lights

Robert De Niro este un tip dubios cu puteri paranormale ce devine violent şi înfricoşător în noul trailer pentru thrillerul supernatural regizat de Rodrigo Cortes intitulat Red Lights.
Millenium a stabilit recent o nouă dată de lansare pentru filmul indie cu accente paranormale, thrillerul Red Lights pe care studioul s-a grăbit să îl lanseze într-o zi de vineri 13, o dată ce iniţial era revendicată de GI Joe: Retaliation.

Distribuţia producţiei Red Lights este demnă de remarcat, filmul avându-i în prim plan pe Sigourney Weaver şi Cillian Murphy care ne oferă o perspectivă de a vedea cum stau lucrurile prin ochii unor oameni de ştiinţă sceptici.
Dr. Margaret Matheson şi asistentul ei Dr. Tom Buckley se folosesc de ştiinţă şi de raţionament pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale şi demonstrează că spiritiştii şi clarvăzătorii care pretind că posedă puteri şi abilităţi supernaturale nu sunt altceva decât nişte şarlatani.
Când celebrul medium orb Simon Silver reapare din anonimat după o lungă perioadă de retragere pentru a oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase şi măreţe evenimente, Tom Buckley (Cilian Murphy) crede că are în sfârşit şansă de a demasca cea mai mare fraudă din lume.
Totuşi Margaret (Sigourney Weaver) refuză să îl ajute să facă o investigaţie cu privire la puterea şi abilităţile paranormale ale acestuia, dar Tom porneşte singur în căutarea adevărului şi devine din ce în ce mai obsedat de dorinţa de a-l demasca pe Simon (Robert De Niro) şi a expune lumii întregi adevărul că acesta nu este decât un impostor.

În completarea echipei care acţionează în thrillerul supranatural Red Lights mai sunt şi actorii Toby Jones, Joely Richardson, Burn Gorman şi Elizabeth Olsen, iar drepturi pentru scenariu şi regie au fost gestionate de Rodrigo Cortés, care şi-a făcut un nume recunoscut atunci când a realizat filmul ce a creat multă vâlvă în 2010, Buried cu Ryan Reynolds.
Similar cu trailerul internaţional care dispune în mare parte de imagini identice, acest promo nou prezintă narativ subiectul principal al filmului şi nu ne dezvăluie detalii despre motivul pentru care personajul lui De Niro reprezintă o ameninţare fizică pentru scepticul personaj interpretat de Murphy.

Filmul prezent şi la festivalul Sundance a fost destul de bine primit şi în fond mult mai bine primit decât filmul iniţial al lui Cortez, dar acest lucru nu va ajuta prea mult filmul care oferă în principiu dialoguri supra-folosite şi clişee de imagine ce ar putea dăuna producţiei în sine.
Cu toate acestea, distribuţia şi echipa din spatele lui Red Lights, este de ajuns pentru a sugera subtil că poate acest film ar putea fi mai bun decât indică aceste promouri.
Red Lights va ajunge în cinematografe începând cu 13 Iulie 2012.

2 comentarii

  1. oh my god, de niro e orb in filmul asta?
    astept sa il vad, bine ca s-a mutat mai aproape, era programat in toamna parca 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.