Ryan Reynolds Ar Putea Fi Următorul Highlander În Noul Reboot Al Francizei

O noua versiune a filmului Highlander este pe cale sa devina realitate si se pare ca Ryan Reynolds va fi actorul ce va pronunta celebra replica „There Can be Only One”.
Ryan Reynolds a avut o perioadă dificilă în obţinerea unui rol principal într-un film de acţiune cu succes răsunător şi deşi cariera lui încă aşteaptă momentul potrivit, Ryan este incontestabil foarte talentat.

L-am putut vedea pentru scurt timp ca şi Deadpool în X-Men Origins: Wolverine şi în deja celebrul eşec Green Lantern, filmul care nu a reuşit să facă conexiunea cu publicul, şi nici să-i aducă lui Ryan recunoştinţa necesară, dar pe lângă toate astea, el este de mult timp ataşat la un film spinoff din franciza X-Men intitulat Deadpool, doar că proiectul este în dezvoltare cam de mult timp.

Toate acestea s-ar putea schimba acum că cei de la Lionsgate/Summit sunt aparent dornici de a-l angaja pe tânărul actor pentru rolul principal în repornirea francizei Highlander despre care vă spuneam încă de anul trecut.
Juan Carlos Fresnadillo
(28 Weeks Later) este ataşat pentru a regiza acest reboot şi surse oficiale spun că Reynolds este lider pentru rolul principal al proiectului.
Se pare că ambele părţi sunt aparent foarte interesate să lucreze împreună şi sunt în discuţii, dar după spusele managerului Reynolds este încă nehotărât şi analizează mai multe oportunităţi şi alte oferte.
Regizorul lui Fast Five, Justin Lin a fost stabilit anterior la regia rebootului, dar el a părăsit proiectul pentru a se concentra la realizarea viitorului Fast And Furious 6, totuşi el rămâne la bordul proiectului ca şi producător executiv.

Deocamdată nu există prea multe detalii despre noul Highlander, dar dacă în filmul original din 1986 a jucat Christopher Lambert, în rolul unui spadasin nemuritor, Reynolds va putea face faţă rolului cu siguranţă, el având condiţia fizică necesară pentru asemenea scene, având o experienţă în acest domeniu pe care ne-a arătat-o în X-Men Origins: Wolverine.
Având în vedere eşecurile anterioare, actorul cântăreşte cu atenţie toate opţiunile momentan, dar după succesul de casa din acest an cu filmul Safe House, putem spune că ar putea foarte bine ajunge să aleagă un alt film în afară de Highlander.

Atunci când regizorul Fresnadillo a semnat contractul pentru rebootul Highlander, startul producţiei a fost planificată pentru acest an.
Pare foarte puţin probabil că ea să înceapă curând, dar în cazul în care Reynolds va alege acest film în detrimentul altor proiecte, suntem mai mult decât siguri că filmările vor începe la finalul anului, dacă nu chiar mai devreme.
Ryan Reynolds tocmai a terminat de filmat la filmul supranatural de acţiune şi comedie R.I.P.S. alături de Jeff Bridges.

Tu ce crezi, este Ryan Reynolds potrivit pentru rolul principal din viitorul film Highlander?

4 comentarii

 1. pfff o fi copilaros da joaca bine, nu are rost sa dau exemple de filme in care a dovedit maturitate.
  Purefoy e potrivit 🙂 da si Momoa, desi dupa conan nu prea imi mai place asa mult.

 2. No way 🙂 Sustin ce zice Bianca!
  E prea … copilaros.
  Cat despre Purefoy, uh probabil dar sincer nici el.
  Eu imi inchipui un Highlander masiv, rezistent si dur, ceva la genul lui Jason Momoa, Ron Pearlman etc …

 3. Cred ca mai degraba lui James Purefoy i s-ar potrivi rolul de "Highlander", este destul de versatil si carismatic, chiar mi-a facut placere sa-l revad in "John Carter". 🙂

 4. Mi se pare ca din punct de vedere fizic, o sa faca fata fara probleme rolului.
  Nu asta este problema, ci reputatia pe care si-a facut cu filmele anterioare, in plus…nu prea il ajuta fata, pentru ca arata gen baiat nu barbat din pacate.
  Ar putea sa ne surprinda si spera nu peste 10 ani 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.