The Snow White And Huntsman Are Un Preview De 5 Minute Şi Un Clip Nou

Dacă vrei să înţelegi noua producţie cu Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător atunci trebuie să vezi noul clip de 5 minute ce încearcă să ne explice cât de diferită este această nouă adaptare şi de ce noul film cu Kristen Stewart şi Charlize Theron este un film de acţiune şi aventură fantastică.
Nu trebuie decât să înţelegi că premiza acestei adaptări este una de fantezie şi filmul încearcă o abordare modernă a clasicului basm, păstrând elementele principale ale poveştii, dar cu altă perspectivă, unde personajele principale evoluează şi au o mulţime de caracteristici noi.

Regina cea Rea o ţine prizonieră pe Albă ca Zăpada vreme de 11 ani, timp în care fata îşi pierde toată inocenţa şi vrea să se descurce singură în viaţă.
Atunci când reuşeşte să evadeze, pe urmele prinţesei e trimis Vânătorul, un bărbat acrit, dar foarte destoinic şi perseverent.
El şi-a pierdut nevasta, speranţa şi încrederea şi în schimb a devenit un foarte bun luptător, care se descurcă în sălbăticie ca nimeni altul.
El devine e un soi de vânător de recompense, pe care Regina cea Rea îl trimite să o prindă şi să o omoare pe Albă ca Zăpada.
Prinţesa nu e însă vreo neajutorată şi, prin felul ei de a fi, reuşeşte să-l convingă pe Vânător să-i devină mentor şi să o transforme în războinic, iar împreună să o detroneze pe Regina Rea.

Noul preview extins la 5 minute vine ca o adăugare la campania publicitară care încearcă să convingă audienţa generală că noua adaptare nu este o producţie ce trebuie tratată ca un simplu basm, ci este un film plin de acţiune, ce cu siguranţă nu se adresează doar copiilor, ci mai degrabă audienţei mature, filmul fiind plin de efecte speciale şi aventură încărcată de bătălii la scară largă, cu o serie de cadre uimitoare ce sunt pregătite doar pentru adulţi.
Într-un cuvânt, acest film nu este pentru copii voştri ci în special făcut pentru cei care sunt trecuţi de vârsta copilăriei şi vă veţi convinge de asta, odată ce veţi viziona şi noul clip scurt ce ne arată confruntarea finală dintre Albă Ca Zăpada şi Regina Malefică.
Regizorul de reclame pentru jocuri video Rupert Sanders îşi încearcă norocul cu această adaptare şi este gata să facă saltul la lung metraj cu acest film în care joacă Kristen Stewart (Twilight), Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) şi Charlize Theron în rolul unei regine vrăjitoare obsedată de frumuseţe, care urmăreşte să atingă nemurirea prin uciderea fiicei sale vitrege, Albă Ca Zăpada.

Această nouă viziune uluitoare a legendarei poveşti, este produsă de Joe Roth (Alice În Ţara Minunilor), Sam Mercer (The Sixth Sense) şi beneficiază de o echipă de producţie ce s-a aflat în spatele a multor filme de fantezie, aducând speranţa că noul film va fi mai mult decât o poveste clasică de adormit copii, aşa cum au fost multe adaptări anterioare.
Povestea de acţiune a lui Albă ca Zăpada şi a Războinicului Vânător va ajunge în cinematografe începând cu data de 1 Iunie.

Un comentariu

  1. Va fi interesant de văzut. Mie mi-a plăcut povestea şi am considerat filmul animat făcut de Walt Disney, unul din cele mai bune pe care le-am văzut vreodată. Toate actriţele de până acum care au jucat rolul, au fost cumva umbrite de varianta animată a personajului. Sunt curioasă cum se va descurca Kristen Stewart. Charlize Theron îmi place şi nu cred că dezamăgeşte în rolurile pe care le interpretează. Am auzit că sunt efecte speciale deosebite, cum ar fi omul oglindă … Deci, cum spuneam sunt curioasă

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.