Tom Cruise Va Juca În Remake-ul Westernului Cei Şapte Magnifici

Starul Tom Cruise, se va transforma într-un pistolar versat, pentru remake-ul unei peliculei clasice, western-ul The Magnificent Seven ce a fost regizat de John Sturges in 1960.

Deşi se părea că Tom Cruise nu va reveni chiar aşa de în forţa pe marele ecran, actorul face o treabă al naibii de bună până acum în a prinde roluri principale a unor filme ce se anunţă destul de interesante.
El joacă un star rock în Rock Of Ages, film ce are premiera în această vară, a terminat de curând adaptarea lui Jack Reacher a filmului One Shot şi în prezent filmează în producţia sci-fi Oblivion al regizorului Joseph Kosinski având în plan un alt proiect sci-fi al regizorului Doug Liman, All You Need Is Kill şi se pare că va face echipă cu Robert Downey Jr. pentru El Presidente.

Cruise mai are de asemenea câteva producţii ce vor fi continuări sau remakuri ale unor filme mai vechi, începând cu rebootul Van Helsing şi Top Gun 2.
Iată că actorul mai adaugă un alt remake la calendarul plin de muncă, dar de data aceasta el a primit rolul principal în remake-ul unui film western clasic: The Magnificent Seven.
Filmul original din 1960 a avut la bază premisa folosită de Akira Kurosawa în Seven Samurai, adaptată însă pentru Vestului Sălbatic, unde un grup de mercenari este angajat de locuitorii unui sat mexican pentru a-i proteja de bandiţi.
Cu o distribuţie remarcabilă, Yul Brynner, Steve McQueen, Eli Wallach, Charles Bronson, Robert Vaughn, The Magnificent Seven s-a dovedit a fi o reuşită, devenind un clasic al filmelor western de acţiune.

Deşi o reimaginare a aventurilor acestei pelicule circulă de mult printre producătorii de la Hollywood, se pare că anul acesta studiourile MGM s-au hotărât să o finalizeze, iar primul actor dintr-o listă mai lungă a numelor de top ce urmează să completeze distribuţia este Tom Cruise.
Momentan, proiectul nu are un regizor sau un scenarist ataşat, însă odată ce şi-a asigurat un star de calibru la bord, acest lucru se va schimba cât de curând.
Acest film va fi primul western pentru Tom Cruise de la Young Guns încoace, unde actorul a avut o scurtă apariţie.

MGM este în curs de dezvoltare al acestui remake al lui John Sturges din 1960 şi se pare că actorul a fost nerăbdător să semneze un contract pentru acest film, fiind un admirator al filmelor original, dar ar putea trece ceva timp pentru a-l putea vedea pe Cruise îmbrăcat în haine western pe marele ecran, deoarece filmul nu este în planurile imediat apropiate ale actorului.
Totuşi din câte se pare, Cruise este gata să preia rolul principal în acest remake.
Va fi interesant de văzut ce nume importante i se vor alătura celebrului actor, şi cine va regiza acest remake.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.