Adam Sandler Este Un Părinte Iresponsabil În 5 Clipuri Şi Un Trailer Nou Pentru Comedia That’s My Boy

Noua comedie That’s My Boy are 5 clipuri si un trailer nou, ce ne arata cat de hilara este povestea personajelor interpretate de Adam Sandler si Andy Samberg.
Deşi premiera mondială a avut loc la Los Angeles în 4 Iunie, mai sunt doar câteva zile până când comedia ce îl are în rolul principal pe Adam Sandler va ajunge în cinematografele din întreaga lume, iar cei de la Sony au lansat 5 clipuri şi un trailer nou pentru filmul That’s My Boy.

That’s My Boy se anunţă o producţie plină de glume destul de deocheate şi într-un interviu acordat recent Adam Sandler a recunoscut că s-ar putea ca această nouă comedie să fie una din cele mai „murdare” din punct de vedere al dialogului, pe care actorul a făcut-o vreodată.
Probabil de asta vă veţi convinge şi voi, odată ce veţi viziona noul trailer extins şi cele 5 clipuri, care dezvăluie prea puţin din vulgaritatea dialogurilor, deoarece That’s My Boy este o comedie ce este încadrată în USA cu restricţia R (interzis copiilor sub 17 ani) pentru conţinut sexual brut, nuditate şi limbaj inadecvat.

În timpul adolescenţei, Donny (Adam Sandler) a avut parte de o primă iubire cu totul specială.
El ajunge în pat cu o profesoară pe care o lasă însărcinată, astfel născându-se fiul lui Todd, pe care l-a crescut singur până la vârsta de optsprezece ani.
După ce nu s-au văzut ani de zile, lumea lui Todd, care a devenit un investitor de succes, e pe cale să se destrame atunci când în ajunul nunţii sale, tatăl său Donny, apare brusc în viaţa lui, neinvitat.
Încercând cu disperare să se reconecteze cu fiul său, Donny este acum forţat să se ocupe de repercusiunile abilităţilor sale parentale din adolescenţă.

În România, noua comedie a lui Adam Sandler ajunge în cinematografe, de-abia începând cu data de 17 August, dar din câte se vede filmul merită aşteptarea, iar dacă îţi plac filmele imature, stupide, cum ar fi ultimele producţii populare ale lui Sandler, atunci acesta este filmul pentru tine.
That’s My Boy este genul de filme la care doar trebuie să râzi, dâră să te gândeşti la alte întâmplări din film ce să te distragă, filme pe care Adam Sandler a fost întotdeauna capabil să le facă, chiar dacă el, conform ultimelor declaraţii, a ales să ia o pauză de la realizarea unor asemenea comedii, pentru a lucra la filme pe care să le poată viziona împreună cu soţia sa şi copii.

Regizată de Sean Anders, comedia That’s My Boy mai are în distribuţie actori ca Andy Samberg, Vanilla Ice, James Caan, Milo Ventimiglia, Ciara, Will Forte, Tony Orlando, Leighton Meester şi Susan Sarandon.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.