The Dark Knight Rises – Ultimul Promo Epic Pentru Producţia Lui Nolan

Ultimul trailer pentru The Dark Knight Rises încearcă să ne convingă că ultima aventură a lui Batman este cea mai puternică din punct de vedere emoţional şi oferă un adevărat spectacol cinematografic de excepţie.
Mulţi fani au aşteptat un trailer pentru producţia The Dark Knight Rises care să aducă un preview eficient pentru natura epică tematică a filmului lui Christopher Nolan ce aduce finalul trilogiei.

Imaginile şi secvenţele de acţiune maiestuoase şi chiar decorurile şi costumele prezentate în trailerele anterioare se pare că nu au dat fanilor înrăiţi destulă încredere în producţia mult anticipată.
Toată lumea aşteaptă încă un trailer ce să ne dea pe spate, un preview care să redea atmosfera specifică filmelor lui Nolan şi chiar dacă unele din trailerele anterioare au fost magnifice, audienţa generală încă suspină după un trailer grandios.
Ei bine, fiindcă încă campania promoţională pentru The Dark Knight Rises nu s-a terminat, iată că ultimul trailer pentru filmul ce încheie trilogia genialului regizor, se apropie de acel sentiment pe care toată lumea îl invocă.

Noul trailer lansat pentru The Dark Knight Rises, este într-adevăr cel mai bun de până acum şi aduce cu el acel sentiment grandios că vom avea parte de un final demn de povestea super eroului cu capă Batman.
Toate imaginile văzute anterior din toate promourile teatrale şi spoturile TV pentru film, sunt acoase în evidenţă în acest nou trailer, într-un montaj ce se îmbină excelent cu muzica minunată a lui Hans Zimmer.
Cel mai recent promo ne oferă o imagine de ansamblu asupra războiului pe care Bane (Tom Hardy) îl duce împotriva cetăţenilor din Gotham City, inclusiv ura pe care acesta o poartă pentru gardianul din umbră a cetăţenilor, Batman (Christian Bale), care s-a aflata într-o semi retragere de aproape opt ani, în urma înfrângerii lui Joker.
Nepregătit şi copleşit de puterea mare de care dispune Bane şi forţele sale, eroul nostru se trezeşte exilat din oraşul său.

Cu ajutorul unor prieteni mai vechi, cum ar fi Lucius Fox (Morgan Freeman) şi Alfred (Michael Caine) plus o alianţă ciudată cu misterioasa escrocă Selina Kyle/Catwoman (Anne Hathaway), Bruce Wayne încearcă să readucă în conflict identitatea sa secretă şi cu un ultim efort să îl doboare odată pentru totdeauna pe Bane, cel mai crunt duşman al său de până acum.
Sincer, dacă acest preview nu îţi aduce dorinţa de a vedea ultimul film Batman, nimic de acum încolo nu te va face să vrei să îl vezi.

Cu toate acestea, există o greutate specifică trilogiei Dark Knight de care colegii săi de benzi desenate pur şi simplu nu dispun.
Poate că e din cauza luptelor de stradă de neegalat puse în scenă în filmul regizorului Nolan, sau poate rezonanţa emoţională a unui capitol culminant din legenda sumbră a lui Bruce Wayne.
Oricum ar fi The Dark Knight Rises este gata să crească starea emoţională pe care filmele anterioare le-au amplificat, asigurând în acelaşi timp un spectacol venerat de fanii care au anticipat acest film mai mulţi ani la rând.
Mai are rost să menţionăm distribuţia fabuloasă din această producţie?
Puteţi vedea ultima aventură a lui Batman începând cu 20 Iulie în cinematografe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.