The Expendables 2 Prezintă Toată Nebunia Filmelor De Acţiune Într-un Clip Tv Nou

Dacă crezi că poţi face faţă unui minut de haos pur, urmăreşte cu curaj noul clip pentru The Expendables 2, acum cu o doză în plus de nebunie şi cu imagini noi din filmul ce va aprinde toate fitilele din cinematografe, în luna August.

Eroii celor mai tari filme de acţiune din anii ’80 şi ’90 se reunesc pe marile ecrane pentru a ne aduce explozii uriaşe şi cadre cu lupte pline de adrenalină în filmul ce va avea cea mai mare concentraţie de testosteron pe metru pătrat din această vară.
Primul spot TV pentru producţia explozivă The Expendables 2 a ajuns online şi spre uimirea unora, vine cu cadre noi şi chiar mici dezvăluiri despre complotul filmului, făcând o treabă mai bună decât primul trailer, în a ne înfăţişa forţele opuse echipei Eroilor De Sacrificiu, dar susţinând în principiu ideea de bază a acestui concept, creierul nostru este copleşit de cantitatea de eroi de acţiune de pe ecran pe care o putem procesa cu greu pentru a mai putea fi atenţi la complotul acestei super producţii.

De-asemenea în acest nou spot tv, îl putem vedea pentru prima dată pe Chuck Norris având o replică şi în afară de gluma cu „Terminator” făcută de Terry Crews la adresa lui Arnold, trebuie să recunoaştem că Van Damme arată al naibii de potrivit pentru rolul băiatului rău.
The Expendables 2 cu siguranţă va aduce pe ecrane o serie de celebrităţi care vor eclipsa orice scenariu va avea filmul şi având în vedere că Sylvester Stallone a co-scris şi regizat primul film, care chiar a dat roade bune utilizând toate numele starurilor de acţiune pe care Stallone le-a adus în acest proiect, ne aşteptăm ca marketingul pentru un asemenea film să dea roade din inerţia distribuţiei axată pe numele celebre şi spectacolul unic oferit de peliculă, neavând pretenţia ca foarte mulţi spectatori să devină prinşi în capcanele întortocheate ale poveştii fiecărui personaj din film.

Eroi primului film The Expendables, se reunesc atunci când Dl. Church (Bruce Willis) apelează la echipa de Eroi pentru o misiune aparent uşoară.
Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney şi gruparea sa de mercenari de clasă veche.
Dar când lucrurile merg prost şi unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii De Sacrificiu sunt îndatoraţi să îşi facă dreptate pe teritorii ostile, unde şansele nu sunt de partea lor.
Puşi pe răzbunare, membrii echipei se înverşunează să lupte cu toţi inamicii întâlniţi.

Simon West (The Mecanic) regizează acest film nou despre trupa de mercenari condusă de Sylvester Stallone alături de Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth şi Nan Yu.
Filmul se va lansa în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 17 August 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.