The Hobbit: An Unexpected Journey Şi Video Blogul Cu Numărul Şapte Din Studiourile Stone Street

Peter Jackson ne prezintă studiourile Stone Street din Noua Zeelandă, unde momentan se lucrează la finalizarea celor două filme The Hobbit, în noul video blog cu numărul şapte.
Din saga de video bloguri aruncate online de regizorul Peter Jackson, până acum nici unul nu a dezamăgit, el prezentându-ne pe rând, tehnologia cu care filmează, resursele de care dispune el pentru a filma cele două filme şi devotamentul cu care echipa sa lucrează pentru a aduce pe ecrane una din cele mai bune ecranizări după cele două cărţi The Hobbit ale maestrului J.R.R. Tolkien.

Nu credem că a existat vreodată o producţie de asemenea magnitudine care să dovedească atâta transparentă ca The Hobbit şi probabil asta se datorează în mare parte regizorului Peter Jackson care a fost pus pe dezvăluiri şi glume, mai mult ca niciodată, astfel preţuind fanii într-un mod deosebit.
În acest nou video, regizorul pare mai relaxat ca în cele anterioare şi asta poate din cauză că munca titanică pentru aceste două ecranizări se apropie de final, astfel oferindu-ne o conexiune cu realizatori şi actori implicaţi, subliniind cantitatea de muncă pe care ei o depun pentru producţie şi ne oferă unele mici detalii despre complotul şi povestea ce va ajunge pe ecrane, material ce este spectacular pentru fanii regizorului şi al autorului celor două cărţii.

Peter Jackson ne prezintă de data aceasta un tur al studiourilor din Miramar, Wellington Noua Zeelandă, unde se realizează toate resursele necesare pentru producţie, toate departamentele implicate în această adaptare şi mai ales cum totul devine realitate cu ajutorul fiecărui departament de creaţie ce dă viaţa tuturor personajelor şi scenografiei necesare.
Avem parte şi de glume făcute de o parte din distribuţia filmului şi în special puteţi vedea rulotele actorilor ce vor interpreta diferite personaje în The Hobbit, printre care Luke Evans şi Peter Hambleton ce ne arată că machiajul pentru această producţie nu este o glumă.
După ce vom trece de abundenţa filmelor cu super-eroi din această vară, The Hobbit: O Călătorie Neaşteptată este cu siguranţă cel mai aşteptat film ce va fi lansat anul acesta.

Din câte se pare o parte din audienţa generală va ajunge să veda The Hobbit: An Unexpected Journey începând cu data de 12 şi 13 Decembrie, urmată de o premieră pe 14 Decembrie în SUA.
Ieri regizorul Peter Jackson a anunţat că premiera mondială a filmului va fi găzduita la Embassy Theatre din Wellington, Noua Zeelandă cu câteva săptămâni mai devreme decât în celelalte cinematografe şi anume pe 28 Noiembrie.

Regizorul Peter Jackson dovedeşte încă odată că dispune de transparenţă şi încearcă din nou să ne prezinte magnitudinea acestei producţii arătându-ne câţi oameni sunt implicaţi în realizarea unuia din cele mai aşteptate filme de anul acesta, un film ce necesită un efort deosebit din partea tuturor celor implicaţi şi după cum veţi vedea în video-ul de mai jos, munca pentru finalizarea celor două filme încă nu s-a terminat.
Deasemenea regizorul ne promite un alt video blog, ce va fi prezent online la finalul filmărilor, fiind ultimul video pe care regizorul îl prezintă despre magnifica călătorie prin secretele din spatele camerelor de filmat.

Având în vedere efortul masiv pentru filmarea în diferite locaţii dificile, cele două adaptări The Hobbit au fost filmate după sistemul back to back (simultan cu două echipe), urmărind cele două scenarii în acelaşi timp, făcând munca mult mai dificilă şi greoaie, dar în acelaşi timp fiind un sistem mult mai maleabil pe termen lung.
The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansat pe 14 Decembrie 2012, iar a doua parte intitulată The Hobbit: There And Back Again va ajunge în cinematografe deabia pe 13 Decembrie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.