Keanu Reeves În Spatele Camerei De Filmat Pentru Debutul Său Regizoral Cu Man Of Tai Chi.

Imagini din filmul ce marchează debutul regizoral al actorului Keanu Reeves, ne arată pasiunea acestuia pentru Kung-Fu şi noua tehnică folosită de acesta pentru a filma luptele cu arte marţiale din noua producţie Man Of Tai Chi.
„I Know Kung Fu” spune o celebră replică de-a lui Keanu Reeves din Matrix, o replică pe care actorul chiar a luat-o în serios.

După ce Keanu Reeves şi-a mărturisit entuziasmul pentru kung-fu încă din zilele trilogiei Matrix, actorul este pe cale de a-şi îndeplini una din dorinţele sale speciale, revenind la artele marţiale.
Şi se pare că nimic nu poate sta în calea pasiuni omului atunci când e vorba de un actor ca Keanu Reeves, care a terminat deja de filmat producţia 47 Ronin, o repovestire a unei legende mai vechi, ce spune povestea unui grup de samurai ce se uneşte pentru a restabili onoarea maestrului lor.
Având o asemenea pasiune arzătoare, Reeves lucrează la debutul său regizoral, producţia intitulată Man Of Tai Chi, o poveste ce gravitează în jurul experienţei unui tânăr luptător de arte marţiale din Beijing.
Starul contemporan Tiger Chen, cel care a lucrat în echipa de cascadori din Matrix, va fi în rolul principal al viitorului film, iar Keanu Reeves va întruchipa personajul negativ.

Şi dacă tot vorbim despre acest film, Reeves a comentat cu privire la activitatea revoluţionară a camerei pe care el o utilizează pentru Man Of Tai Chi, camera numită Bot & Dolly ce ne oferă o nouă perspectivă asupra scenelor de luptă, păstrând distribuţia şi echipajul adiacent la adăpost de orice primejdie.
După ce Matrix ne-a adus efectul vizual „bullet-time” şi „wire-fu”(kung-fu pe fire), efecte utilizate în continuare în filme precum Crouching Tiger, Hidden Dragon, se pare că Reeves vrea să ne aducă o nouă versiune de a filma acţiunea pe care cei de la site-ul de specialitate Collider, au numit-o sugestiv „cam-fu”.
Mai jos aveţi un video cu o scenă de luptă din producţia regizată de Keanu Reeves, Man Of Tai Chi, alături de comentarii ale lui Keanu despre noua tehnică a noului aparat de filmat.

Totuşi, Keanu Reeves va trebui să aducă pe ecrane mult mai mult decât o tehnică nouă de filmare pentru a demonstra că este şi un regizor bun pentru filmele de acţiune.
Actorul şi-a exprimat interesul pentru regie încă din tinereţe, dar ţinând cont că nimeni nu prea lua pe acea vreme în considerare un regizor tânăr, actorul a revenit acum şi va reveni pe ecrane cu o pasiune mai veche de-a sa.

-„În film există 18 lupte. Este vorba despre 40 de minute de luptă. Vreau să fac un film bun, solid şi plin de Kung Fu.” explică Keanu Reeves.
-„Povestea este bună, complotul minunat, aşa că vom avea şi un film de calitate cu Kung Fu.”
Aşa să fie domnule Keanu Reeves.
Tu ce crezi, va avea actorul succes ca şi regizor?

2 comentarii

  1. Cred ca echipamentul o sa ajute foarte mult pentru ca taie din munca celor de la montaj, fara atatea cut-uri…in plus e mai dinamic si mai putin obositor pentru ochi,
    Excelent, din ce in ce mai aproape de realitate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.