Monsters University, Prequel-ul Animaţiei Monsters Inc De La Pixar, Vine Cu Primul Trailer Oficial Haios

Prequel-ul Monsters University aduce astăzi primul teaser trailer oficial, în care cei de la Pixar ne prezintă simpaticele personaje din Monsters Inc.
Disney a lansat primul teaser trailer oficial pentru animaţia celor de la Pixar prequel-ul filmului Monsters Inc intitulat Monsters University.

Filmul ne duce înapoi pe vremea când Mike şi Sully erau la şcoala care i-a învăţat cum să sperie lumea şi să devină adevăraţi monştrii.
Prima versiune a trailerului celor de la Pixar ne oferă o privire la unele dintre petrecerile şi farsele pe care le vom vedea în filmul ce vine la aproximativ 12 ani după debutul filmului original Monsters Inc.
Trailerul poate fi văzut şi în cinematografele 3D, el fiind prezentat odată cu lansarea filmului animat Brave, dar îl puteţi vedea şi în forma sa normală mai jos.

Filmul original Monsters, Inc, a fost lansat pe 2 Noiembrie 2001 şi a fost nominalizat la patru premii Oscar pentru cel mai bun film de animaţie, cea mai bună coloană sonoră originală, cel mai bun sunet şi cea mai bună melodie originală „If I Didn’t Have You„, pentru care a şi câştigat.
Prequel-ul Monsters University îi aduce din nou pe Billy Crystal şi John Goodman în rolurile lor originale, ca şi Mike Wazowski şi adorabilul Sulley, noul film dispunând şi de o serie de feţe noi precum şi câteva personaje favorite ce revin pentru a ne face pe noi din nou să râdem cu gura până la urechi.

Monsters University va ajunge în cinematografe pe începând cu data de 21 Iunie 2013 şi dispune de talentatele voci ale unor actori ca Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray şi Peter Sohn, fiind regizat de Dan Scanlon şi produs de Kori Rae.
Universitatea Monştrilor va fi evident văzută în 3D.

3 comentarii

  1. Auleo, astia chiar au facut un prequel pentru Monsters Inc, yuhuuu 🙂
    Eu care credeam ca e doar o gluma 🙂
    Suuuuper Monster University Trailer!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.