Nebunia Omului Cu Pumnii De Fier În Primul Trailer, Produs De Tarantino Creat De RZA Cu Russel Crowe

Nebunia, în sensul cinematografic bun al cuvântului, produsă de Quentin Tarantino intitulată The Man With The Iron Fists, după o ideea de RZA, ce îi are în rolurile principale pe Russel Crowe şi Lucy Liu are parte de primul trailer fantastic.

Primul trailer cu restricţie de vârstă pentru productia Omul Cu Pumnii De Fier, ce se vrea un omagiu adus filmelor clasice cu Kung-Fu, a aterizat on-line şi arată exact cum te-ai aştepta să arate un film kung fu produs de Quentin Tarantino, scris de RZA şi Eli Roth, în care joacă Russell Crowe.
Filmul are loc în China feudală iar complotul filmului se concentrează pe un fierar dintr-un mic sat, care trebuie să îşi apere consăteni.
RZA joacă în film alături de Crowe şi Lucy Liu, iar acest trailer este de înţeles arată puţin nebunesc şi poate prea fantastic pentru uni.
Există o tonă de violenţă, mult sânge care curge ca din fântâni arteziene, înflorituri, cadre grafice colorate şi globuri oculare ce îşi iau zborul din cranii.

Ca să fim mai clari, filmul nu este făcut ca să placă la toată lumea, fiind mai mult o satiră nebunească şi fantastică creată de mintea lui RZA, care cu ajutorul unor cadre stilizate de compania lui Tarantino şi-a pus toată frustrarea în evidenţă, într-un film ce se vrea unul de nişă cu aspecte ale unui film cult, low budget, omagiu adus filmelor de mult uitate ce au in centru atentiei nimic altceva decat disciplina Kung-Fu.
Ce ţi-ai putea dori mai mult de la un film produs de Tarantino şi conceput de artistul Hip-Hop RZA?
Quentin Tarantino prezintă Omul Cu Pumnii De Fier, o acţiune aventură inspirată de filmele kung-fu clasice aşa cum a fost concepută de vechiul său colaborator RZA şi Eli Roth.
RZA îşi face debutul ca regizor pentru mare ecran, alături de o distribuţie internaţională de excepţie condusă de Russell Crowe şi Lucy Liu, într-un film ce spune povestea epică a unor războinici asasini şi a unui erou singuratic defavorizat al secolului XIX-lea din China, care trebuie să se unească pentru a distruge un clan trădător, care altfel i-ar distruge pe toţi.

De la sosirea sa în satul Jungle din China, fierar oraşului (RZA) a fost forţat de către triburi radicale tribale să creeze instrumente elaborate de distrugere.
Când războiul dintre clanuri izbucneşte, o energie veche îl transformă pe fierar într-o armă umană.
În timp ce luptă alături de eroii legendari şi împotriva răufăcătorilor lipsiţi de suflet, fierarul trebuie să valorifice această putere de a deveni un adevărat salvator al poporului său adoptat.

Amestecarea unor secvenţe uimitoare de arte marţiale, ce vin din partea unei distribuţii faimoase şi a unor figuri celebre a unor maeştrii din lumea artelor marţiale, combinate cu viziunea proiectului semnata de una din cele mai faimoase figuri din hip-hop, liderul trupei Wu-Tang Clan, RZA, aduc pe ecrane filmul The Man With The Iron Fists, un proiect ambiţios, stilizat şi palpitant, ce va ajunge pe marele ecran anul acesta în Decembrie.
✐ Silviu

5 comentarii

  1. A bit..just a tiny bit overboard 🙂
    Dar e in parametrii unui film de actiune kung fu, mai ales cu toate efectele, cascadorii, Lucy Liu, Tarantino si interventia maiastra a talentului lui Russel Crowe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.