Noul Super Trailer Pentru The Bourne Legacy Face Legătura Dintre Francize

Jeremy Renner este Aaron Cross, un super agent îmbunătăţit ce ajunge să fugă din calea valului de consecinţe a unor acţiuni anterioare iniţiate de Bourne (Matt Damon) în noul trailer pentru The Bourne Legacy, ce va aduce pe ecrane o nouă trilogie de super acţiune.

Nou trailer pentru The Bourne Legacy a ajuns online şi arată al naibii de bine.
Ceea ce este clar din nou trailer, spre deosebire de cel precedent, este cât de mult se suprapune povestea din noul film cu cea din jurul trilogiei anterioare cu Matt Damon şi legătura cu evenimentele de la sfârşitul lui Bourne Supremacy.
Universal are planificată o tranziţie frumoasă în această vară, ce are în prim plan franciza faimoasă Bourne, cu lansarea din August a producţiei The Bourne Legacy, filmul scris şi regizat de Tony Gilroy, alături de co-editorul Dan Gilroy, ce prezintă o nouă poveste de acţiune şi spionaj ce are legături strânse cu cele trei filme Bourne ce îl aveau în rolul principal pe Matt Damon.

De data aceasta, Jeremy Renner este un contestat superspion implicat într-un complot violent, cu o miză pe viaţă şi moarte, ce a fost declanşata de evenimente anterioare, alături de o distribuţie fantastică ce conţine nume ca Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac.
Acest trailer nou este configurat în aşa fel încât să ne prezinte legăturile dintre povestea filmelor anterioare şi noul complot al filmului, fără a dezvălui prea multe din acţiune.
Este un trailer foarte bine realizat, cu secvenţe dinamice care sugerează că The Bourne Legacy va fi mai mult decât ne arată aceste noi imagini.

Vom vedea că acţiunile lui Jason Bourne au lăsat obscura agenţie guvernamentală în situaţia disperată de a curăţa toate urmele proiectului Treadstone sau orice programe conexe.
Acest lucru vine ca o veste proastă pentru caracterul lui Jeremy Renner, Aaron Cross, care este unul din cei programaţi pentru eliminare, ce în fuga sa din calea dezastrului, o întâlneşte pe Rachel Weisz, un om de ştiinţă care în trecut s-a „jucat” cu ADN-ul agenţilor şi inclusiv cel al lui Renner, ajungând să colaboreze pentru a reuşi să scape de liderul ce îi vrea morţi, interpretat de Edward Norton.

Cadre fugare cu David Strathairn, Joan Allen şi Scott Glenn, confirmă legătura cu filmele anterioare.
The Bourne Legacy va ajunge în cinematografe pe data de 3 August şi fără îndoială până atunci vom mai vedea câteva trailere.

4 comentarii

  1. Jeremy is hot 😉
    I se potriveste rolul de minune, in sfarsit ceva bun unde poate sa se stabileasca.
    In Avengers a avut un rol doar de dragul de a fi in film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.