Pacifim Rim Noul Proiect Sci-Fi Semnat Guillermo Del Toro Ne Încântă Cu Prima Imagine Oficială

Vezi prima imagine oficială cu Idris Elba în costumul futurist din mega filmul Pacific Rim al regizorului Guillermo Del Toro, ce se anunţă cel mai impresionant film cu monştri ce va fi făcut vreodată.

Proiectul masiv al lui Guillermo Del Toro, filmul sci-fi ce aduce pe ecrane o luptă între unităţi ultra sofisticate mecanizate (mech) şi monştri oceanici gigant, intitulat Pacific Rim se află în dezvoltare de mulţi ani.
Filmul a intrat în producţie într-un final, cu mai multe luni în urmă şi până în acest punct, nimeni nu are idee despre cum va arăta ca şi concept acest film al adulatului regizor.
Toate astea sunt pe cale de a se schimba, deoarece astăzi avem parte de prima imagine oficială din viitorul film sci-fi de acţiune Pacific Rim.
Dacă încă nu ştiaţi, Pacifim Rim va avea loc undeva în viitor, atunci când soldaţii pilotează nişte roboţi gigant pentru a lupta împotriva unor monştrii uriaşi care au ieşit misterios din oceane.
Filmul va fi un omagiu adus filmelor japoneze cu monştri gigant, cunoscute sub numele de Kaiju.
Şi cum nimeni nu se pricepe mai bine la monştrii decât Guilermo Del Toro, acest film va fi în totalitate creaţia regizorului ce promite ca va produce un film cum nu am mai văzut până acum.

Dacă până mai luna trecută nu ştiam absolut nimic despre Pacific Rim, filmul în care roboţi gigantici luptă împotriva unor monştri uriaşi, pe fondul unei invazii extraterestre pe care oamenii se străduiesc din răsputeri să o împiedice, iată că nu cu mult timp în urmă cei de la Warner Bros. au dat publicităţii sinsopis-ul oficial al filmului.
Guillermo Del Toro alături de Warner Bros Pictures şi Legendary Pictures vor aduce la viaţă legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju care ies inexplicabil din oceane, începând un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma până la ultima resursele umanităţii.
Pentru a ţine piept uriaşilor monştrii, au fost create arme speciale, nişte roboţi masivi numiţi Jaegeri, controlaţi simultan de către doi piloţi ale căror minţi sunt conectate la punte neurologică.
Dar până şi aceşti Jaegeri se dovedesc a fi fără apărare în faţa neobosiţilor Kaiju.
Rămaşi fără soluţii, conducătorii oamenilor sunt forţaţi să apeleze la doi bărbaţi ce nu par a avea nici pe departe stofă de eroi, un fost pilot care şi-a ieşit din mână şi un începător căruia nimeni nu ştie ce-i poate pielea.
Cei doi trebuie să piloteze un legendar Jaeger, folosit în anii de început ai invaziei monştrilor.
Împreună, cei doi piloţi reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa unei apocalipse.

Filmul vrea să creeze o lume în care aceste personaje gigant să fie bine integrate, în care prezenţa lor să pară cât mai reală şi să ne arate cum afectează acest lucru omenirea, atât din punct de vedere politic cât şi al mediului înconjurător.
Nominalizatul la Oscar Guillermo Del Toro va regiza Pacific Rim, pornind de la un scenariu scris de Travis Beacham, alături de Callum Greene ce este producător executiv.
În film mai joacă Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day şi Ron Perlman.
Del Toro are în spate echipa de încredere ce îi include pe Guillermo Navarro, scenograful Neskoromny Andrew, editorul Peter Amundson şi designerul de costume Hawley Kate.

Pacific Rim Fan Poster

Lucrurile sună destul de bine până acum, iar prima imagine arată destul de agreabil, dar ca să ne dăm seama că aceasta este un film cu adevăra marca Del Toro, trebuie să vedem neapărat primele imagini cu creaturile gigant şi în special cu roboţii uriaşi.
La urma urmei, regizorul ne-a a promis anul trecut că Pacifim Rim va fi, citez:„producţia cu cei mai mari roboţi văzuţi vreodată pe marele ecran”.
Pacific Rim este programat pentru lansare începând cu data de 12 Iulie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.