Primul Trailer Oficial Pentru Django Unchained Noul Film Al Regizorului Quentin Tarantino

Primul trailer oficial pentru Django Unchained, noua producţie marca Tarantino, arată excelent şi poartă semnele inconfundabile ale celebrului regizor.
Luând în considerare că alte filme ce vor avea premiera în Decembrie anul acesta deja au trailere de promovare, primul trailer pentru filmul Django Unchained ajunge destul de târziu online, deja adunând multă vâlvă în jurul lui.

Începând cu imagini ce îl prezintă pe Christoph Waltz în rolul vânătorului de recompense Dr. King Schultz ce ne arată cum a făcut echipă cu sclavul Django (Jamie Foxx) pentru a duce la bun sfârşit misiunea lor şi continuând cu o mulţime de imagini noi cu Leonardo DiCaprio, în rolul stăpânului unei plantaţi de sclavi pe nume Calvin Candie, primul trailer pentru Django Unchained arată al naibii de bine şi prezicem că va deveni instant un clasic.
Iubitori cadrelor teatrale şi a umorului subtil semnat Tarantino, nu vor fi dezamăgiţi de multitudinea de culori luminoase, vibranţe şi de amestecul de violenţă al filmului.
Acest trailer este chintesenţa personalităţi lui Tarantino, cu muzica specifică, dialoguri neaşteptat de interesante şi atmosfera relaxată ce se îmbină perfect cu unele scene violente ce parcă sunt menite să te facă să zâmbeşti măcar cu colţul gurii.

De fapt Christoph Waltz este centrul atenţiei şi este minunat să-l vedem pronunţând replicile minunate scrise de Tarantino, din nou.
Jamie Foxx pare a fi în formă în interpretarea protagonistul nostru, dar în special suntem dornici de a vedea mai mult din performanţa lui DiCaprio în rolul proprietarului de plantaţie, ce pare să aibă o abordare diferită pentru acest rol, una ce se apropie de imaginea unui proprietar de sclavi simandicos şi sofisticat şi sincer, nu ne-am fi aşteptat ca personajul negativ să fie atât de elegant.

Deocamdată, primul material pentru filmul lui Tarantino arată exact aşa cum ar trebui să arate un film spaghetti-western cu influenţe orientate spre sarcasm şi umor, iar dacă acest trailer nu aduce un zâmbet pe faţa ta, probabil Tarantino nu este regizorul ce face filme pentru tine.
Django Unchained este scris şi regizat de Quentin Tarantino, având parte de o distribuţie fabuloasă, cu Christoph Waltz în rolul Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germană, devenit vânător de recompense ce îl va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx), ca parte a unui plan îndrăzneţ de a vâna doi fraţi criminali şi de a o salva pe soţia lui Django aflată în posesia unui nemilos stăpân de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), stăpânul conacului Candyland, un ţinut demn de dispreţ aflat pe o plantaţie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt trataţi ca obiect sexual şi bărbaţii sunt forţaţi să lupte între ei.
Calvin Candie este cel mai mare coşmar al sclavilor, iar Django şi Dr. King trebuie să recurgă la metode neortodoxe, ducând tratative cu mâna dreaptă a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-şi recupera soţia captivă pe nume Broomhilda (Kerry Washington) din mâinile acestui vicios proprietar de plantaţie.

Django Unchained este produs de Quentin Tarantino, Stacey Sher şi Pilar Savone şi este programat să ajungă în cinematografe pe 25 Decembrie 2012.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.