Primul Trailer Oficial Pentru Remake-ul Futurist Dredd Cu Karl Urban

Judge Dredd, celebrul personaj interpretat în 1995 de Sylvester Stallone, va reveni pe ecrane în toamnă avându-l în rolul principal pe Karl Urban ce ne dezvăluie noul concept, în primul trailer oficial.

Mintea inventivă a scenaristului Alex Garland şi a regizorul Pete Travis aduce la viaţă un film futurist neo-noir, cu uimitoare secvenţe lente şi acţiune rapidă, ce îl are în centrul atenţiei pe Judge Dredd, caracterul celebru al benzilor de desene animate concepute de John Wagner şi Carlos Ezquerra.
Astăzi, Dredd a lansat primul trailer întreg, ce pare destul de interesant, cu un Karl Urban ce deţine controlul absolut pe ecran în rolul judecătorului Dredd, cu o voce profundă ce devine inconfundabilă, ca un semn distinctiv pentru producţia sci-fi.

Povestea lui Dredd are loc într-un posibil viitor, pe un Pământ care a trecut printr-un război atomic, unde supravieţuitorii trăiesc în oraşe gigant, care protejează cetăţenii de pământul blestemat, un deşert radioactiv populat de mutanţi.
Trailerul începe prin a schiţa o nouă epidemie ce afectează super oraşul Mega-City One: o dependentă de droguri care afectează percepţia realităţii numit Slo-Mo, ce are producţia şi furnizarea controlată în întregime de personajul Ma-Ma (Lena Headey).
Singura forţă în stare să ţină piept infractorilor în Mega City One sunt poliţiştii urbani numiţi „judecători”, care posedă competenţe combinate de judecător, juriu şi călău instantaneu.

În timpul unei zile normale la locul de muncă, Dredd primeşte sarcina de a instrui şi de a evalua un nou recrut cu puternice abilităţi psihice, datorate unei mutaţii genetice pe nume Cassandra Anderson (Olivia Thirlby).
-„Eu sunt legea.” spune Karl Urban (Dredd) şi după cum veţi putea vedea, nu există nici o îndoială, Karl Urban redă personajul Dredd cum nu se poate mai bine, inspirând autoritate şi o furie reprimată, ce îl face să domine ecranul în totalitate.
Olivia Thirlby va trebui să muncească din greu pentru a ţine pasul cu el, deşi să fim cinstiţi şi ea arată destul de bine în rolul începătorului judecător Anderson.

Regizat de Pete Travis, filmul va ajunge pe ecrane începând cu data de 7 Septembrie 2012.
Dar atunci când ne gândim că întreaga vară a fost şi va fi dominată de filme cu super-eroi, ne întrebam dacă Judge Dredd va reuşi şi el să îşi facă simţită prezenţa pe marele ecrane şi în boxoffice.

3 comentarii

  1. Karl Urban arata bine.
    Filmul pare interesant, oricum mult mai interesant decat ala cu stallone.
    Sunt curios cu se descurca Lena Headey

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.