Primul Trailer Pentru Epic: O Aventură Animată Fantasy De La Creatorii Ice Age şi Rio

Primul trailer pentru filmul animat intitulat Epic regizat de Chris Wedge ce este bazat pe cartea lui William Joyce, ne aduce primele imagini din pădurea fermecată pe care o conduce regina Tara interpretată de Beyonce.

Cei de la Blue Sky s-au plasat cu succes în topul unei nişe ca un studio ce este specializat în producţii de familie, cu filme animate ca Ice Age, Robots, Dr. Seuss, Horton Hears A Who şi Rio.
Totuşi, în ciuda succeselor considerabile de la box office pentru producţiile sale anterioare, studioul este în general considerat ca o casă de animaţie ce stă în spatele unor mamuţi ca Disney, Pixar şi DreamWorks.
În timp ce cei de la Pixar s-au extins spre genul de poveşti cu prinţese şi zâne, DreamWorks va reveni la domeniul de fantezie aventură în această toamnă cu Rise Of The Guardians, bazat pe romanul lui William Joyce, Blue Sky va lua avânt în desenele animate de fantezie începând de anul viitor, cu filmul Epic, o altă adaptare după o carte scrisă de Joyce, intitulată „The Leaf Men and the Brave Good Bugs” ce va fi adusă pe marele ecran de regizorul Ice Age şi Robots, Chris Wedge.

Filmul animat Epic se învârte în jurul personajului Katherine Maria întruchipată de vocea actriţei Amanda Seyfried, un adolescent ce este magic transportata într-o lume fantastică populată în secret de fiinţe în miniatură, ce călătoresc pe păsări colibri, melci vorbitoare şi alte creaturi fermecate care trăiesc în adâncul pădurii.

Maria se alătură unei echipe de personaje amuzante cu scopul de a lupta împotriva forţelor răului ce ameninţă însăşi existenţa acestei lumii mistice şi a noastră, după cum veţi vedea în trailer.
Distribuţia animaţiei Epic este destul de complexă şi mai are în componenţă vocile unor actori ca Josh Hutcherson, Colin Ferrell, Aziz Ansari, Jason Sudeikis şi cântăreaţa / actriţă Beyonce Knowles.

Scenariu producţiei Epic este scris de un mix de talentaţi scenarişti, inclusiv Daniel Shere, James V. Hart, împreună cu duoul Tom J. Astle şi Matt Ember.
Epic va ajunge în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 17 mai 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.