Prometheus Dezvăluie Imagini Nemaivăzute Până Acum Şi Un Controversat Personaj Nou.

Noi imagini controversate ce NU au apărut în versiunea finală a filmului sci-fi Prometheus dezvăluie un nou personaj interesant, ce ar putea adânci misterul filmului şi mai mult.

Fie că vă place filmul Prometheus, sau doar găsiţi tot subiectul ce îl înconjoară frustrant, producţia lui Ridley Scott este încă unul din cele mai fierbinţi subiecte din lumea filmului.
Încă de la lansare, Prometheus a stârnit curiozitatea fanilor francizei Alien, dar şi a celor ce iubesc filmele science fiction, având la bază nişte teorii destul de controversate despre apariţia vieţii pe Pământ şi despre originea lanţului ADN uman.
Controversele pe care le-a născut scenariul complicat al filmului şi speculaţiile fantastice care au umplut internetul în ultimele săptămâni, sunt de-a dreptul uimitoare, iar dacă te afli printre cei ce au încercat să înţeleagă anumite aspecte ale producţiei sf, probabil vrei dori să afli tot ceea ce scrie mai jos.

Am aflat de curând că filmul va fi mai lung cu 20-30 de minute atunci când va fi lansat în versiunea DVD şi Blu-ray, versiuni ce vor conţine şi unele scene tăiate dar şi multe scene extinse.
În timp ce va trebui să aşteptăm un timp pentru a vedea acest material extins, avem astăzi o mulţime de fotografii ce dezvăluie mici secrete din spatele efectelor practice pe care regizorul Ridley Scott le-a folosit, machiajul şi costumul purtat de Daniel James şi Ian Whyte, cei doi „Ingineri” din film şi imagini inedite cu personajul ce nu a mai ajuns în versiunea finală a filmului, un „inginer” mai în vârsta interpretat de Matthew Rook.

Faptul că ultimul personaj nu a ajuns în versiunea finală a filmului, sugerează că există mai multe secrete ce învăluie scena de deschidere a filmului, în care o creatură se sacrifică pentru a dezlănţui crearea unei noi forme de viaţa şi dacă vă plac speculaţiile despre acest subiect, citiţi recenzia noastră aici.

Şi ca să adâncească şi mai mult curiozitatea şi controversele, avem parte de o imagine rară ce vine ca şi un design conceptual din cartea The Art of Prometheus.
Ea ne arată ceva ce nu vom vedea în film, dar prima imagine din galeria de mai jos sugerează că scena ar fi fost cumva filmată.

Restul imaginilor arată unele aspecte minunate ale departamentului de machiaj ce au făcut o treabă excelentă.
Probabil că aceste noi imagini nu vor lămuri toate întrebările pe care le aveţi în legătură cu controversa din Prometheus, dar măcar încearcă să dea o altă perspectivă tuturor speculaţilor legate de posibila legătură dintre originea umanităţii şi creaturile ce au legătură cu apariţia vieţii pe Pământ.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.