Resident Evil 5 Retribution Şi Primul Trailer Complet: Alice Împotriva Tuturor

Noul trailer complet pentru Resident Evil 5 Retribution dezvăluie acţiune stilizată, mulţi zombie şi probabil cel mai bun film din franciză de până acum.
Când ai o franciză de acţiune ca Resident Evil, ce a avut anterior succes cu patru filme, nu încape îndoiala că avem de-a face cu un hit internaţional şi în timp ce regizorii Paul W.S. Anderson, Alexander Witt şi Russell Mulcahy au menţinut în mod eficient lumea creată de Anderson în primul film din 2002, inspirat de jocurile video ale companiei Capcom, este timpul ca următorul film din franciză să împingă limitele mai mult ca niciodată.

Faţă de teaser trailerul anterior de care am avut parte la începutul anului, noul trailer pentru filmul cu numărul 5 dezvăluie destul de mult din complotul acţiunii ce va ajunge în septembrie în cinematografele din întreaga lume.
Virusul mortal al corporaţiei Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ şi transformă întreaga populaţie în zombie.
Singura speranţă de salvare a speciei umane este experimentul Alice (Milla Jovovich), care aterizează chiar în inima perimetrului unde se desfăşurau cele mai secrete operaţiuni ale companiei Umbrella şi descoperă lucruri despre formarea virusului, pe măsură ce se aventurează prin complexul de clădiri.
Alice continuă să-i vâneze pe cei responsabili de pandemie, iar urmărirea o duce din Tokyo la New York şi din Washington la Moscova, culminând cu o descoperire uluitoare ce o forţează să reia în considerare ceea ce crezuse până atunci a fi adevărat.
Sprijinită de aliaţi noi şi prieteni familiari, Alice trebuie să lupte pentru a supravieţui suficient timp cât să se poată salva din această lume ostilă, aflată pe punctul de a fi distrusă şi dată uitării.
De data aceasta Alice (Milla Jovovich), transformă lupta cu Corporaţia Umbrella într-o cruciadă internaţională şi asta se vede din noul trailer.

Cel de al cincilea film din tranşă este mult mai alert decât filmele anterioare şi pare mult mai realist, iar scena de deschidere începe exact acolo unde a rămas acţiunea iniţial în ultimul film: pe puntea navei Arcadia.
De data aceasta există mult mai mulţi zombi, cu excepţia că aceştia sunt în grupuri mai mici.
Supervizorul machiajelor, Paul Jones a declarat că a încercat să modifice puţin machiajele creaturilor zombi şi că acestea vor arăta mult mai realist.
Potrivit producătorului Jeremy Bolt, franciza este „pe punctul de a lua sfârşit” şi având în vedere asta, el a declarat recent că Resident Evil 5 este filmul cel mai orientat spre science fiction din toată franciza, avănd parte de acţiune mai bună.
Jeremy Bolt a continuat să spună că este în tratative pentru un film spinoff din universul Resident Evil, bazat pe un personaj din franciză, dar producătorul nu a vrut să dezvăluie ce personaj.
Cu toate acestea, se pare că regizorul Paul W.S. Anderson are deja în minte o idee pentru filmul cu numărul 6 din franciză şi având în vedere că Resident Evil 4 Afterlife a început o nouă trilogie, el vede al şaselea film ca final de serie.
Regizorul a mai declarat că ar fi vrut să regizeze al doilea şi al treilea Resident Evil, dar a fost ocupat cu alte angajamente.

Se pare că atunci când regizorul s-a hotărât ce personaje să includă în Retribution, el şi soţia sa Milla Jovovich au ascultat foarte mult de vocea fanilor.
Dacă eşti un fan al filmelor Resident Evil şi a jocurilor video, acest al cincilea film din franciză pare a fi cel mai orientat spre acţiune film din serie.
Are de asemenea, o serie de personaje din jocurile video originale şi în timp ce Resident Evil 5 Retribution nu va câştiga vreun premiu de cinematografie la finalul anului, credem că Retribution va fi un film amuzant cu multă acţiune stilizată.

Resident Evil 5 : Retribution o re-aduce în franciză pe Michelle Rodriguez alături de Milla Jovovich, Sienna Guillory, Oded Fehr, Kevin Durand, Johann Urb, Shawn Roberts, Colin Salmon, si Boris Kodjoe ce vor ajunge în cinematografe pe data de 14 Septembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.