Samuel L. Jackson Se Alătură Distribuţiei Noului Film Robocop

Remake-ul Robocop al regizorului Padihla, îl aduce la bord pe actorul Samuel L. Jackson, pentru rolul unui bogat mogul Tv ce va influenţa evoluţia evenimentelor din această producţie.
Samuel L. Jackson este pe cale să facă o trecerea subtilă de la filmele cu super-eroi la cele cu super-roboţi.
Rapoarte recente spun că mister Jackson se alătură unei distribuţii tot mai impresionante pentru remake-ul Robocop al regizorului Jose Padilha, preluând rolul unui mogul TV carismatic ce reprezintă o forţă puternică în lumea Robocop.

Relativ necunoscutul actor Joel Kinnaman este stabilit în rolul principal al filmului şi Gary Oldman a semnat recent un contract pentru a juca un om de ştiinţă responsabil pentru crearea lui Robocop.
În timp ce probabil mulţi dintre noi au fost destul de suspicioşi la ideea unui remake Robocop şi perspectiva pe care acest film ar putea să o aducă, trebuie să recunoaştem că aceste ultime două alegeri interesante de pentru distribuţie, fac filmul mult mai atrăgător.
Kinnaman a descris recent reamke-ul ca fiind o poveste nouă într-un înveliş vechi, aşa că este mai mult decât sigur să presupunem că versiunea regizorului Jose Padilha va diferi destul de mult de filmul original al regizorului Paul Verhoeven.

Trebuie să spunem că reacţia comunităţilor online cu privire la acest remake este destul de mixtă şi acest film ori va lăsa fanii cu gura căscată, ori va dezamăgi în totalitate.
Ultimele reacţii legate direct de acest film, afirmă faptul că singurul lucru ce ar putea distruge imaginea noului film Robocop ar fi strict legat de conceptul costumului personajului principal.
Fie că designul costumului lui Robocop va fi credincios originalului şi se va păstra la fel, fie va avea un nou design ce va aduce un dezastru.

Costumul vechi a fost foarte frumos pentru ani ’80, dar s-ar putea să nu mai funcţioneze acum.
Ne aşteptăm la o mulţime de reacţie după ce vom vedea primele imagini cu costumul ce va fi folosit în acest remake şi în funcţie de cum va arăta noul Robocop vom şti sigur dacă acest film va reuşi sau nu, în ciuda distribuţiei impresionantă implicată în proiect.
Producţia este programată să înceapă filmările undeva în luna septembrie, în Toronto, cu o posibilă dată a premierei stabilită pentru vara anului 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.