Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Aduce Primul Teaser Trailer Pentru Ultimul Sezon Al Serialului

Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Aduce Primul Teaser Trailer Pentru Ultimul Sezon Al Serialului

Primele imagini din Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned apar online intr-un teaser trailer, odată cu anunţul că Sezonul 3 al serialul de succes internaţional Spartacus, va încheia saga popularului serial.

Cu un stil vizual unic pentru standardele de televiziune, franciza a acumulat atât aprecierea criticilor cât şi popularitate destulă în rândul fanilor pentru a deveni cel mai de succes serial difuzat pe o reţea de televiziune cât şi unul din cele mai bine cotate programe de televiziune prin cablu.
Mai mult de şase milioane de telespectatori pe săptămână au urmărit Spartacus: Vengeance, care a acumulat mai mult de 2,5 milioane de fani pe Facebook.
La nivel global, serialul a fost importat şi difuzat în peste 150 de ţări în mai mult de 15 de limbi.
– „Fanii au fost extrem de suportivi cu privire la show-ul nostru”, spune producătorul executiv şi creatorul, Steven S. DeKnight.
„Nu am luat această decizie uşor. A fost o decizie extrem de dificilă şi emoţională pentru partenerii mei şi pentru mine.”

În timp ce serialul Spartacus a devenit un punct de reper pentru reţeaua Starz care a fascinat milioane de spectatori şi fani din întreaga lume, suntem de acord cu oficiali de la reţeaua de televiziune, în decizia de a încheia povestea odată cu Sezonul 3 War Of The Damned, aşa cum credem că este cel mai bun mod de a menţine integritatea serialului şi de a asigura moştenirea acestuia.
În timp ce toată lumea cunoaşte soarta eroului Spartacus, oficiali de la Starz promit că War Of The Damned va fi un sezon spectaculos, care va surprinde, uimi şi onora legiunile de fani.
Spartacus: War of the Damned este în prezent în producţie în Noua Zeelandă şi povestea are loc după înfrângerea comandantului roman Gaius Claudius Glaber, atunci când Spartacus şi oamenii lui adună victorii importante împotriva romanilor, după Bătălia de la Vesuvius.
Aceste victorii nu numai că întăresc legenda lui Spartacus, dar şi contribuie la creşterea numărului de sclavi care se alătură rebeliunii, la mai mult de 30.000.
Începând din acel moment, Roma are un motiv întemeiat să tremure la ameninţarea pe care Spartacus o reprezintă. Serialul nominalizat la premiile Emmy, este deja cunoscut pentru producţia sa revoluţionară şi stilul vizual unic, dar de data aceasta producătorii vor ridica standardele la un alt nivel pentru a aduce povestea la concluzia finală. În Spartacus Sezonul 3 vom vedea decoruri noi ce vor include construirea unui oraş complet, o vilă romană şi scena pentru lupta epică finală, ce se va desfăşura de-a lungul renumitei Appian Way.
Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned este programat să înceapă difuzarea episoadelor noi în Ianuarie 2013, împreună cu membri noi ai distribuţie, inclusiv Todd Lasance ca Gaius Iulius Caesar, Simon Merrells ca Marcus Crassus şi Anna Hutchison ca Laeta.

Să sperăm că ei vor face finalul legendei lui Spartacus cât mai glorios şi că momentele finale vor aduce un grandios bang sângeros şi o bataliie demnă de un final epic.
Suntem siguri că mulţi fani sunt dezamăgiţi de această ştire, dar e mai bine ca serialul să se încheie în termenii săi proprii, mai degrabă decât să fie anulat brusc la un punct din cauza audienţei scăzute.
Şi la final, iată şi mesajul producătorului Steven S. DeKnight cu anunţul oficial adresat tuturor fanilor serialului, ce aduce şi un scurt preview cu imagini din Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.